ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Μουρίνιο, Μεσίνα και στη μέση ο Πέρεθ!

Σαλάτα με αστακό και καβούρι, φασιανό και άλλα εκλεκτά εδέσματα περιελάμβανε το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο δείπνο, που παρέθεσε η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης σε ποδοσφαιρικό και μπασκετικό τμήμα.
Μουρίνιο, Μεσίνα και στη μέση ο Πέρεθ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης γιόρτασε στο καθιερωμένο δείπνο της στο Μπερναμπέου τον επικείμενο ερχομό των Χριστουγέννων. Στο δείπνο παραβρέθηκε φυσικά ο πρόεδρος της ομάδος, Φλορεντίνο Πέρεθ και μέλη τόσο από το ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και από το μπασκετικό. Ο γενικός διευθυντής Χόρχε Βαλντάνο, οι προπονητές Ζοζέ Μουρίνιο και Έτορε Μεσίνα, οι αρχηγοί των ομάδων Ίκερ Κασίγιας και Φελίπε Ρέγιες, οι μάνατζερ Φερνάντο Ταπίας και Φερνάντεζ Ντε Μπλαζ, όπως και οι Αλφέρντο Ντι Στέφανο και Εμιλιάνο Ροντρίγκεζ. 

Ο Πρόεδρος κάθισε ανάμεσα στους δύο προπονητές, την ίδια στιγμή που ο Πορτογάλος Ζοζέ Μουρίνιο τοποθετήθηκε μπροστά στον Χόρχε Βαλντάνο και δεξιά του Φερνάντο Ταπίας.

Το μενού που απόλαυσαν τα μέλη της Ρεάλ ήταν εκλεκτό, καθώς περιελάμβανε σαλάτες με αστακό, καβούρι και κομματάκια μπέικον, φασιανό με καραμελωμένα κρεμμύδια και σταφίδες, φρούτα και «δάκρυα» σοκολάτας με σος από βατόμουρο.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...