ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

«Λεπτομέρειες για Κασάνο»

Κοντά στην ολοκλήρωση της πώλησης του Αντόνιο Κασάνο στη Μίλαν βρίσκεται η Σαμπντόρια, όπως ανακοίνωσε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου της Γένοβας, Ντοριάνο Τόσι.
«Λεπτομέρειες για Κασάνο»
Όπως αναφέρεται σε ιταλικά δημοσιεύματα της Δευτέρας (20/12) οι Ροσονέρι βρίσκονται κοντά στην ανακοίνωση της μεταγραφής του γεννημένου στο Μπάρι επιθετικού. Λίγο αργότερα, ο Τόσι αποκάλυψε ότι μόλις μερικές λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. «Δουλεύουμε εδώ και αρκετό καιρό το θέμα και είμαστε πολύ κοντά στο τέλος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακούσετε τις φήμες που κυκλοφορούν», είπε στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Σαμπντόρια, η οποία νωρίτερα μέσα στον μήνα προσπάθησε ανεπιτυχώς  να λύσει το συμβόλαιο του Κασάνο, θα καταφέρει να αποδεσμεύσει τον παίκτη χωρίς να του δώσει ούτε ένα ευρώ. Παρά το γεγονός αυτό, ίσως χρειαστεί να πληρώσει 1,6 εκατ. στη Ρεάλ Μαδρίτης για να τον ξεφορτωθεί, καθώς στη μεταξύ τους συμφωνία υπήρχε όρος για καταβολή 5 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που ο Ιταλός πουληθεί.

Σαν αποτέλεσμα, οι Γενοβέζοι, ο Κασάνο και η Μίλαν θα πληρώσουν διά του τρία το ποσό, προκειμένου να ικανοποιήσουν τους Μερένχες. Ο 28χρονος επιθετικός πιθανότατα θα υπογράψει την Τρίτη (21/12) το νέο του συμβόλαιο και θα αποτελέσει επίσημα κάτοικο «Σαν Σίρο» όταν ξςκινήσει η μεταγραφική περίοδος.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...