ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ιτούδης: "Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου"


Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:
Για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο:
"Το παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς, καθώς αν νικήσουμε θα είμαστε πρώτοι στον όμιλο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σημαντικό είναι και για την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο. Και η αντίπαλός μας έχει κίνητρο, καθώς ελπίζει σε συνδυασμό αποτελεσμάτων που απαιτούν τη δική της νίκη, για να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση."
Για την ομάδα των Ιταλών:
"Παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα στις αναμετρήσεις με τη Βαλένθια στην Μπιέλα και την Μπολόνια για το ιταλικό πρωτάθλημα. Ήταν σαν να αγωνίζονταν δύο διαφορετικές ομάδες, καθώς είχε διαφορετικές αντιδράσεις. Με την Power Electronics Βαλένθια παρουσίασε ένα κακό πρόσωπο σε όλους τους τομείς, στην άμυνα και στην επίθεση, ενώ απέναντι στην Μπολόνια είχε εξαιρετικά σωστό επιθετικά προσανατολισμό και οίστρο, σκόραρε από διαφορετικές καταστάσεις, φτάνοντας να σημειώσει 94 πόντους εκτός έδρας. Είχε καλή δημιουργία από τους Φίνλεϊ, Τζάαμπερ και Χόκινς, αλλά και τον Μαντσινέλι που είναι καταλύτης στο παιχνίδι της Μιλάνο, με τα τρία γκαρντ να έχουν το μεγαλύτερο κομμάτι της δημιουργίας και της εκτέλεσης.
Ο Μαντσινέλι δημιουργεί και εκτελεί από το χαμηλό ποστ, έχει τη δυνατότητα να πάει σε δικά του καλάθια και να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του, κάτι που έκανε σε μεγάλο βαθμό στον τελευταίο αγώνα του ιταλικού πρωταθλήματος. Υπάρχει και ο Ματσιούλις, ο οποίος δεν αγωνίστηκε με την Μπολόνια, αλλά πιστεύω ότι θα αγωνιστεί με εμάς και είναι ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας στο παιχνίδι τους, ιδιαίτερα επιθετικά.
Είναι σημαντική η προσθήκη του Πετσέροφ, καθώς είναι ένα πεντάρι με σουτ τριών πόντων, που μπορεί να ανοίξει τις αντίπαλες άμυνες, δημιουργώντας έτσι διαφορετικές καταστάσεις όταν αμύνεσαι. Και με αυτόν έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει και διαφορετικά σχήματα, με τον Πετσέροφ στο 4 και τον Ρόκα στο 5, ο οποίος είναι ένας μαχητής που αγωνίζεται στα όρια του φάουλ, διεκδικώντας κάθε επιθετικό ριμπάουντ, κάθε μπάλα… Πηγαίνει σε κάθε φάση. Αμυντικά έχουν διάφορες καταστάσεις, είδαμε και ζώνη 1-2-2 με τη Βαλένθια και θα πρέπει να είμαστε έτοιμη για καθεμία από αυτές τις καταστάσεις."
Για τον κόσμο:
"Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου. Οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να το καταλάβουν ότι είναι σημαντικό να τους έχουμε δίπλα μας γενικότερα, αλλά και ειδικότερα σε αυτό το παιχνίδι. Είναι η τελευταία αγωνιστική, παίζουμε στο γήπεδό μας και με νίκη βρισκόμαστε στην πρώτη θέση. Θέλουμε τη νίκη για να βρεθούμε στην κορυφή και να κλείσουμε αυτή τη φάση με επιτυχία. Έχουμε τις δεδομένες απουσίες των Μπατίστ και Μάριτς, αλλά υπάρχουν άλλοι παίκτες που ξέρουν ότι πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα."
Πηγή prasina nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...