ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

2011 φορές ανυπόφορη!

Ο χρόνος άλλαξε, η ΑΕΚ όχι. Με το ίδιο αποκρουστικό πρόσωπο και τον Μπλάνκο να χάνει ευκαιρίες αυτή τη φορά, η Ένωση δεν κέρδισε ούτε στο ΟΑΚΑ την Κέρκυρα (0-0).
2011 φορές ανυπόφορη!
Η ΑΕΚ παρατάχθηκε με 4-2-3-1, έχοντας τους Λυμπερόπουλο, Σκόκο και Εντερ ως στηρίγματα του Μπλάνκο. Η Ενωση απείλησε νωρίς στο παιχνίδι αλλά στη συνέχεια έδειξε μια αδικαιολόγητη βιασύνη στο παιχνίδι της, με συνέπεια να κάνει πολλά λάθη και να μην μπορεί να αναπτυχθεί με τον σωστό τρόπο. Ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργήθηκαν αλλά ο Μπλάνκο δεν ήταν σε καλή μέρα και τις έχασε. Κι από τη στιγμή που στην ΑΕΚ δεν υπάρχει άλλος παίκτης με ικανότητες στο σκοράρισμα, ήταν φυσιολογικό το 0-0 να παραμένει μέχρι και τα τελευταία λεπτά. 

Παρά τις αλλαγές του Χιμένεθ, με τον Γκερέιρο αντί του Μάκου, τον Λεονάρντο αντί του Εντερ και τον πιτσιρικά σέντερ φορ Αμπουνταρχμάνι αντί του Μπλάνκο, η κατάσταση δε βελτιώθηκε αισθητά και το 0-0 δεν άλλαξε, με την ΑΕΚ να χάνει ακόμη δύο βαθμούς και παράλληλα να μην κερδίζει την Κέρκυρα σε κανένα από τα δύο ματς φέτος...


Man of the match: Τρομερό παιχνίδι δεν έγινε στο ΟΑΚΑ, ούτε ξεχώρισε ιδιαίτερα κάποιος παίκτης. Ο Κωνσταντόπουλος, πάντως, αντέδρασε σωστά όσες φορές χρειάστηκε και πρόσφερε ασφάλεια στους συμπαίκτες του. 

Αδύναμος κρίκος: Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, στη συγκεκριμένη κατηγορία μπαίνει ο Μπλάνκο, που είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε. Σε γενικές γραμμές, πάντως, όλη η ΑΕΚ ήταν κακή. 

Στο ύψος του: Ο Γεωργέας ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης της ΑΕΚ και αυτό τα λέει όλα... Προσπαθούσε να κάνει κάτι καλό και δημιουργικά, ενώ ήταν αλάνθαστος αμυντικά. Το ίδιο ισχύει και για τον, κεντρικό αμυντικό, Δέλλα. 

Η γκάφα: Ως τέτοιες λογίζονται οι χαμένες ευκαιρίες του Μπλάνκο, καθώς κάποιες εξ αυτών ήταν πολύ καλές. 

Το στραγάλι: Ο διαιτητής Βοσκάκης κατάφερε -όπως συμβαίνει σχεδόν με όλους φέτος στο ΟΑΚΑ- να εκνευρίσει τον κόσμο χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν έκανε, ούτε αυτός ούτε κάποιος εκ των βοηθών του, το σοβαρό λάθος, αλλά σε εύκολες φάσεις ακόμη και στο κέντρο του γηπέδου κατάφερνε να προκαλεί εκνευρισμό. Δεν επηρέασε, πάντως, την εξέλιξη του ματς. Στο τέλος έχασε τον έλεγχο και με τις καθυστερήσεις...

Το ταμείο του Gazzetta: Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ζητήσει τρεις μεταγραφές για τον Ιανουάριο. Για να γίνει αυτή η ΑΕΚ όπως πρέπει, χρειάζεται άλλες δέκα... Κανένα ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι, παίκτες ανήμποροι να κάνουν κάτι σωστό, το απόλυτο μηδέν... Οσο για την Κέρκυρα, έπαιξε για να μη χάσει και τα κατάφερε. Ηταν συνεχώς πίσω, έκλεινε σωστά τους χώρους και κατάφερε να φύγει από το ΟΑΚΑ αλώβητη.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...