ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Σημαντικές απουσίες για τους «Ολυμπιονίκες»

Σημαντικές απουσίες για τους «Ολυμπιονίκες»
Χωρίς τους τραυματίες Μανώλη Παπαμακάριο και Γιώργο Καλαϊτζή θα παραταχθεί ο Πανελλήνιος κόντρα στο Περιστέρι για τη 10η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ. Επίσης, αμφίβολοι για την αναμέτρηση είναι οι Τσακαλέρης και Καραθανάσης. Η προετοιμασία των «Ολυμπιονικών» δεν ήταν και η καλύτερη στη διακοπή λόγω των απουσιών, σύμφωνα με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, ενώ με τη σειρά του ο Γιόζεφ Κράμπενχοφτ έκανε λόγο για «νέο ξεκίνημα». 

«Δεν ξεχωρίζουμε παιχνίδια. Όλα τα αντιμετωπίζουμε το ίδιο και σε όλα παλεύουμε για τη νίκη. Το παιχνίδι στο Περιστέρι είναι πολύ σημαντικό και παρά τις απουσίες που έχουμε, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν κάναμε την προετοιμασία που θέλαμε στη διακοπή λόγω των απουσιών αλλά πιστεύουμε ότι αυτό δεν θα μας επηρεάσει και μόλις μπούμε στον αγωνιστικό χώρο, θα τα ξεχάσουμε όλα και θα παλέψουμε για τη νίκη». 

Ο Γιόζεφ Κράμπενχοφτ τόνισε τη σημασία της νίκης στο συγκεκριμένο παιχνίδι, παρά το βαθμό δυσκολίας του: «Το παιχνίδι στο Περιστέρι είναι πολύ δύσκολο και πολύ σημαντικό για μας. Το Περιστέρι έχει καλή ομάδα αλλά εμείς θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη, όπως σε κάθε παιχνίδι άλλωστε. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση και θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα». 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...