ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Φώτσης: «Δική μας υπόθεση»

Τα πράγματα στην Ευρωλίγκα δυσκολεύουν στο ΤΟΡ-16, αλλά ο Αντώνης Φώτσης δεν ανησυχεί όσο ο Παναθηναϊκός είναι σοβαρός και προσεκτικός.



"Δεν υπάρχει δύσκολος κι εύκολος όμιλος. Βρισκόμαστε στο TΟΡ-16 της Ευρωλίγκας. Δεν νομίζω ότι κάποιος περιμένει εύκολο αντίπαλο ή εύκολο αγώνα. Πέρασαν οι καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Θα μπορούσε να είναι καλύτερα ή χειρότερα, αλλά τελικά θα ήταν το ίδιο ό,τι κι αν πούμε. Το θέμα είναι τι θα μπορέσουμε να κάνουμε εμείς» είπε ο δις πρωταθλητής Ευρώπης με τους «πράσινους» (2000 και 2009) και συνέχισε:

«Ο στόχος μας είναι να βγούμε πρώτοι στον όμιλο, να πάμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα. Και οι τρεις αντίπαλοί μας έχουν δείξει και από το παρελθόν, αλλά και από την πορεία τους φέτος ότι είναι καλές ομάδες, έχουν δείξει καλά στοιχεία και κάθε αγώνας θέλει προσοχή. Αυτό που προσπαθούμε εμείς είναι να βελτιωθούμε. Να γίνουμε καλύτεροι. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε αυτόν τον καιρό. Να δουλέψουμε μέσα από τις προπονήσεις και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι, γιατί γνωρίζουμε ότι η αποστολή μας δυσκολεύει...»
Πηγή leoforos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...