ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Τεόντοσιτς: "Μας έχουν λείψει οι οπαδοί μας"


Για ένα ακόμη παιχνίδι φέτος, ο Μίλος Τεόντοσιτς ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας νίκη των ερυθρολεύκων επί της Σαρλερουά με σκορ 67-80. Ο Σέρβος γκαρντ σημείωσε 16 πόντους (2τρ), μοιράζοντας παράλληλα 4 ασίστ στους συμπαίκτες του σε 22 λεπτά συμμετοχής.
Ο 23χρονος πλέι-μέικερ, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Σαρλερουά, στάιθηκε στην επικράτηση επί της βελγικής ομάδας, ζητώντας παράλληλα την στήριξη του κόσμου ενόψει της συνέχειας, ο οποίος, όπως τόνισε έχει λείψει από την ομάδα: "Στο Βελγιο το ζητούμενο για μας δεν ήταν μόνο η νίκη. Χρειαζόμασταν ένα τέτοιο παιχνίδι στο οποίο θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα έχουμε τον έλεγχο. Πιστεύω ότι μας βοήθησε πολύ το γεγονός ότι μείναμε στην Ισπανία.

Τώρα όμως θα πρέπει να έχουμε ανάλογη συνέχεια αρχής γενομένης με τον Ηλυσιακό. Σεβαστήκαμε τη Σαρλερουά όπως αρμόζει να κάνουμε σε κάθε ομάδα κι αυτό πρέπει να κάνουμε και την Πέμπτη.
Το γήπεδο του Ηλυσιακού είναι πολύ δύσκολο κι αυτοί δεν θα έχουν τίποτα να χάσουν. Πρέπει απο την αρχή να ακολουθήσουμε τη συνταγή του Βελγίου.
Δεν έχει τελειώσει ακόμα η πρωτιά του ομίλου. Ακόμα και να είχε όμως, δεν θα πρέπει να άλλαζε κάτι στον τρόπο που θα αντιμετωπίζαμε τη Ρόμα.
Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήταν στο Σαρλερουά. Δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και πιστεύω ότι τους δώσαμε λίγη χαρά. Πρέπει να ξέρουν οτι είναι πολύ σημαντικοί για μας έχουν λείψει",σχολίασε ο Μίλος Τεόντοσιτς.
Πηγή red planet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...