ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Τζιμπούρ του.. χρόνου!

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ δεν υπολογίζεται για τον αγώνα κόντρα στην Ζενίτ και πιθανότατα θα ξαναφορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα από το 2011. Ο Γαλλοαλγερινός άσσος στον αγώνα της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ (13 Νοεμβρίου), χτύπησε στον ταλαιπωρημένο του ώμο, με τον χρόνο επιστροφής του να μην μπορεί να προσδιοριστεί επακριβώς. Έχει περάσει ήδη ένας μήνας που απέχει από την αγωνιστική δράση και όλα δείχνουν πως θα μπορέσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση αγωνιστεί τον νέο χρόνο.
tzimpour201qaa
Αν και σταδιακά έχει ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις ο τραυματισμός του είναι ύπουλος και χρειάζεται συντηρητική αγωγή, για να αποφευχθεί η εγχείρηση που θα τον κρατούσε ακόμα πιο πίσω. Το δεδομένο είναι πως κόντρα στη Ζενίτ ο Τζιμπούρ δεν θα υπολογίζεται, ενώ πολύ δύσκολα θα τεθεί στη διάθεση του Χιμένεθ και για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Κόντρα στους Ρώσους ο Μανόλο Χιμένεθ θα βρίσκεται όπως όλα δείχνουν στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στον Σάχα, ο οποίος φαίνεται να ξεπερνά τον τραυματισμό του, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται την Τρίτη, όταν και οι κιτρινόμαυροι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Δευτέρας.

Στο μεταξύ για την επιτακτική ανάγκη νίκης της ΑΕΚ στην αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Ζενίτ μίλησε στη «Direct Speech», ο Σάνελ Γιάχιτς. Ο Βόσνιος αμυντικός, ξεκαθάρισε πως οι Ρώσοι δεν θα έρθουν για τουρισμό στην Αθήνα, δηλώνοντας μεταξύ άλλων:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του θεσμού και πιστεύουμε ότι με τον κόσμο μας μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πρέπει να προκριθούμε στην επόμενη φάση του θεσμού και έχουμε δύο αποτελέσματα που μας βοηθάνε». Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να τονίσει και ότι «δεν πιστεύουμε ότι θα αδιαφορήσει η Ζενίτ. Θα έρθει εδώ για να παίξει για τη νίκη. Δεν θα επαναπαυθούμε ότι έρχεται στην Ελλάδα αδιάφορη».

Τέλος, εκπρόσωπος της Αταλάντα θα βρεθεί την Πέμπτη στο Ολυμπιακό Στάδιο, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ΑΕΚ - Ζενίτ για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ.
Πηγή sportgate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...