ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Δεν θα συμμετάσχει τελικά ο Ντρογκμπά







Χωρίς τον Ντιντιέ Ντρογκμπά θα διεξαχθεί σήμερα, Τρίτη, ο «8ος αγώνας κατά της φτώχειας», στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» (21:15). 

Ο σούπερ σταρ της Τσέλσι είχε αποδεχθεί την πρόσκληση, αλλά τελικά δεν θα κάνει το ταξίδι στην Αθήνα λόγω της κακής πορείας της αγγλικής ομάδας στην premier league και ενημέρωσε τους διοργανωτές πως τόσο ο ίδιος όσο και ο συμπαίκτης του, Φρανκ Λάμπαρντ, δεν θα μπορέσουν να λάβουν μέρος στο σημερινό ματς.

Ο φιλικός αυτός αγώνας είναι μέρος μιας ετήσιας σειράς που στοχεύει στη μείωση της φτώχειας και την επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων της Χιλιετίας. 

Οι εισπράξεις από τη φετινή αναμέτρηση θα διατεθούν για να υποστηρίξουν τους σχεδόν 25 εκατομμύρια ανθρώπους που επλήγησαν από το σεισμό της Αϊτής τον Ιανουάριο και τις πλημμύρες του Πακιστάν που άρχισαν τον Ιούλιο.

Έτσι το πρωί της Τρίτης θα φτάσουν στην Αθήνα οι Ζιντάν και Ρονάλντο και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι αστέρες. Οι Μαχαμαντού Ντιαρά και Ραούλ Αλμπιόλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι Ολλανδοί Χάιτινχα, Βαν Μπρόνκχορστ, Βαν Χόιντονκ και Ρόναλντ ντε Μπουρ, οι Πορτογάλοι Παουλέτα, Κόουτο και Σα Πίντο και ο Τσέχος Πάβελ Νέντβεντ. Η μεγάλη απουσία θα είναι αυτή του Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος θα έφερνε μαζί του, τους Φρανκ Λαμπάρντ και Φλοράν Μαλουντά, καθώς η Τσέλσι δεν τους έδωσε άδεια.

Με την ομάδα του Ολυμπιακού θα αγωνιστούν οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Γρηγόρης Γεωργάτος, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γιώγος Ανατολάκης, Αλέκος Αλεξανδρής, Ανδρέας Νινιάδης, Γιώργος Αμανατίδης αλλά και παίκτες που παίζουν τώρα με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια για τον Αγώνα Κατά της Φτώχειας εξαντλήθηκαν όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αυτό σημαίνει ότι το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι κατάμεστο το βράδυ της Τρίτης από τους φιλάθλους που θα σπεύσουν να δουν αστέρες παγκόσμιου βεληνεκούς.



Πηγή In

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...