ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Δεκτή η έφεση

Με τον κόσμο του θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου το Σάββατο στο "Σπύρος Λούης" ο Παναθηναϊκός.

Με τη συμπαράσταση των οπαδών του θα αγωνιστεί το Σάββατο απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου στο "Σπύρος Λούης" ο Παναθηναϊκός. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς της υπερασπιστικής γραμμής της πράσινης ΠΑΕ και μετέτρεψε την ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών σε απλό χρηματικό πρόστιμο. Αυτό σημαίνει ότι οι φίλοι του Τριφυλλιού έχουν το δικαίωμα να βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο. 
Οι δικαστές της ΕΠΟ έκριναν τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό μεμονωμένα και όχι εκτεταμένα, επομένως δεν συντρέχει λόγος για αποκλεισμό της έδρας. Ακόμα, στον Παναθηναϊκό επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 72.300 ευρώ.
Η ΠΑΕ απολογήθηκε νωρίτερα κατά της ποινής της μίας αγωνιστικής που επιβλήθηκε στην ομάδα κι ενώ σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση το «τριφύλλι» είχε τιμωρηθεί με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 82.500 ευρώ. Η υπερασπιστική γραμμή του Παναθηναϊκού υποστήριξε για άλλη μια φορά ότι οι «πράσινοι» δεν έχουν ευθύνη, ούτε καμία σχέση με τα επεισόδια που έγιναν.
Παράλληλα, σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός κληθεί σε απολογία για τα επεισόδια που έγιναν στο ματς της Κυριακής και καταδικαστεί για αυτά, η όποια ποινή του επιβληθεί θα εκτιθεί ως έχει, γιατί ο σύλλογος δεν κρίνεται πλέον υπότροπος. Αντίθετα, εάν ίσχυε η ποινή με τον Ολυμπιακό Βόλου, τότε η όποια απόφαση για κεκλεισμένων των θυρών θα διπλασιαζόταν.
Πηγή prasina nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...