ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Ένα τσουβάλι παίκτες για Ίντερ!

Ένα τσουβάλι παίκτες για Ίντερ!
Τι ήθελε και ανέλαβε την Ίντερ ο Λεονάρντο; Άρχισαν τα μεταγραφικά σενάρια να συνδέουν τον ένα παίκτη μετά τον άλλο, για την ομάδα του Μιλάνου.

Η Corriere dello Sport γράφει για τον θαυμασμό του νέου τεχνικού της Ίντερ στο πρόσωπο του Κακά και για την πιθανότητα οι Νερατζούρι να κάνουν την κίνησή τους για τον Βραζιλιάνο αστέρα της Ρεάλ.

Επίσης, ο Λουίς Φαμπιάνο που έφτασε τα 100 γκολ με τη φανέλα της Σεβίλης θεωρείται μεταγραφικός στόχος της Ίντερ, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης. Μάλιστα, φιλοξενούνται δηλώσεις του ατζέντη του 30χρονου επιθετικού, ο οποίος τονίζει: »Πολύ ευχαρίστως να πηγαίναμε στην Ίντερ, μαζί με τον Λεό», μιλώντας εκ μέρους του πελάτη του, ο οποίος αισίως έφτασε τις πέντε σεζόν με τους Ροχιμπλάνκος.

Άλλες ιταλικές πηγές αναφέρουν ότι ο νέος προπονητής θέλει να αρχίσει να «χτίζει» την ομάδα από την άμυνα. Σχετικά με αυτό το σενάριο, τα ονόματα που ακούγονται είναι: ο κεντρικός αμυντικός της Τζένοα, Αντρέα Ρανόκια, ενώ ο Λεονάρντο θα ήθελε να προσθέσει στο δυναμικό του και τον Αλέξις Σάντσεζ της Ουντινέζε.

Την λίστα κλείνει, προς το παρόν, ο Ρικάρντο Μοντολίβο, του οποίου το συμβόλαιο με τη Φιορεντίνα λήγει το καλοκαίρι του 2012, επομένως η ομάδα του δεν θα είχε πρόβλημα να πάρει κάποια χρήματα και να τον αποδεσμεύσει το καλοκαίρι του 2011, αφού φήμες λένε ότι ο παίκτης είναι ήδη βασικός καλοκαιρινός στόχος του Λεονάρντο.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...