ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Kαι εμείς έχουμε παιδιά, κύριε Μπέο!

Kαι εμείς έχουμε παιδιά, κύριε Μπέο!
Είμαι στενοχωρημένος… νιώθω υποδεέστερος… μειονεκτώ! Ο Αχιλλέας Μπέος έχει πέντε παιδιά κι εγώ μόνο δύο! Αν και σε τόσο ευαίσθητα δεδομένα δεν χωράει ούτε καν σαρκασμός, δεν μπορώ να μη σχολιάσω το ξέσπασμα του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Μπέος ως τεκμήριο αθωότητας χρησιμοποίησε το γεγονός ότι έχει πέντε παιδιά, τα οποία είναι ευτυχισμένα με τον πατέρα τους (άραγε υπάρχει παιδί στον κόσμο που να μη νιώθει ευτυχές με τον μπαμπά του;).

Όπως και να έχει, η συνέντευξη Τύπου του κυρίου Μπέου είχε ενδιαφέρον. Πληθωρικός όπως πάντα και συνάμα επικοινωνιακός, κέρδισε τις εντυπώσεις σε όσους στάθηκαν μόνο στις εξηγήσεις του και δεν ενέδωσαν σε μια λεπτομερή καταγραφή των λεγομένων του, καθώς η συνέντευξή του είχε όλα τα χαρακτηριστικά του επικοινωνιακού μάρκετινγκ. Σαν να είχε Αμερικανούς συμβούλους εταιρείας δημιουργίας ευάρεστου προφίλ τα έκανε όλα! Ήταν κάποιες στιγμές γλυκός, κάποιες άλλες ο θυμός ξεχείλιζε από μέσα του, άλλες χάιδευε αυτιά, άλλες αστειευόταν, ενίοτε έπαιρνε το σοβαρό του και χρησιμοποιούσε όλα τα χρώματα της συναισθηματικής παλέτας για να πείσει!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Δήμου Μπουλούκου στο aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...