ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Μουρίνιο: «Νιώθω άνετα στην πίεση»

Μουρίνιο: «Νιώθω άνετα στην πίεση»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Μουρίνιο, μίλησε για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και την πίεση, η οποία τον κάνει να νιώθει πιο άνετα και γεμάτο με όρεξη.



Αναλυτικά τα όσα είπε στο κανάλι της Ρεάλ:
Για τον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι:
«Πιστεύω ότι είναι απλά το πρώτο βήμα. Αν σας έλεγα ότι η καλύτερη δουλειά που μπορώ να κάνω στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι να φτάσω στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι, θα ήταν πολύ απογοητευτικό. Είναι απλά ένα βήμα. Το πρώτο. Αλλά όταν ήμουν στην Τσέλσι, το πρώτο βήμα ήταν να παίξω στον τελικό του Κάρλινγκ Καπ, που ήταν επίσης στα μέσα της σεζόν. Είναι μόνο ένα βήμα, θέλω περισσότερα».
Για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ:
«Λατρεύω τους νοκ άουτ γύρους. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι προετοιμάζονται για ψυχολογικά δυνατούς αγώνες καθώς η πίεση είναι εκεί όλες τις ώρες. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Ένα μικρό λάθος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θυμάμαι για παράδειγμα, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης αποκλείστηκε από τη Λυόν την περασμένη σεζόν. Δεν ξέρεις ποτέ αν το να χάσεις με 1-0 θα είναι αρκετό. Θυμάμαι ότι η Ρεάλ είχε μια ευκαιρία να πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Λυών ισοφάρισε και το παιχνίδι τελείωσε. Αυτού του είδους η πίεση με κάνει να νιώθω άνετα. Δεν νιώθω πίεση όταν έρχεται το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά όρεξη για να παίξω σε αυτό».
Πηγή Gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...