ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

«Φεύγουμε, αν…»

Αν γίνουν τα ίδια με τα περσινά ο Παναθηναϊκός υπογράμμισε πως θα επιστρέψει στην Παιανία.


Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι στο Φάληρο το προσεχές Σάββατο, που έλαβαν χώρα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, οι άνθρωποι των πρωταθλητών υπογράμμισαν πως σε πανομοιότυπο σκηνικό με το περσινό θα αποχωρήσουν  και θα επιστρέψουν στην Παιανία.
Δεν έχουν περάσει και πολλές ώρες άλλωστε από τη στιγμή που εμφανίστηκαν τόσο στον Τύπο όσο και στο διαδίκτυο περιπαικτικά, χάρτες GPS για το που είναι σε τοποθεσία… το τηγάνι!
Όλα αυτά όμως δεν μπορούν να περάσουν ανεπιστρεπτί για μία ακόμη φορά στα χρονικά για τον μεγαλύτερο εν Ελλάδι σύλλογο, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο ξανά. Τα πράσινα «κομάντα» θα κατέβουν στο Φάληρο για τη νίκη που θα τους ξαναβάλει στο κόλπο του τίτλου και πρωταγωνιστές θα είναι οι παίκτες του «τριφυλλιού» και του Ολυμπιακού αντίστοιχα και όχι τα GPS!
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισαν στις αστυνομικές Αρχές ότι σε περίπτωση που γίνουν φέτος τα ίδια σκηνικά κατά την άφιξη του λεωφορείου τότε δεν θα υπάρξει αγώνας. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, απλά και δεδομένα λοιπόν!
Από εκεί και πέρα ο διευθυντής της Αστυνομίας διαβεβαίωσε τους ανθρώπους του «Τριφυλλιού» ότι τα μέτρα θα είναι πολύ αυστηρά και η όλη πορεία του λεωφορείου θα γίνει με διαρκείς ελέγχους της Αστυνομίας αλλά και με περιπολικά, μοτοσικλέτες και ελικόπτερο, τα οποία θα συνοδεύσουν την αποστολή του Παναθηναϊκού στο… τηγάνι!
1.500 αστυνομικοί, 380 σεκιούριτι
 
Συνολικά 1.500 αστυνομικοί θα βρίσκονται στο Φάληρο όπως και άνθρωποι των ΜΑΤ θα βρίσκονται πάνω από τη φυσούνα και πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Στα αποδυτήρια θα υπάρχουν μόνο αστυνομικοί και όχι σεκιουριτάδες (!) του Ολυμπιακού και αυτοί θα είναι 380 και θα έχουν διαπίστευση).
Αξιοσημείωτο δε είναι το γεγονός πως οι σεκιούριτι που θα κάνουν την δουλειά τους εντός αγωνιστικού χώρου θα ελεγχθούν από τον παρατηρητή του αγώνα και τον αστυνομικό διευθυντή. 
Τα λόγια τα μεγάλα!
Από τη μεριά του ο Ολυμπιακός τόνισε πως θα γίνει νέα τοποθέτηση διχτύων προστασίας στα δύο πέταλα του τηγανιού. Η «τριανδρία» Γιάννης Μώραλης, Βαγγέλης Μπαλόκας και Γιάννης Τσιρώνης εκπροσώπησαν τους λιμανίσιους στη σύσκεψη και τόνισαν ότι θα υπάρχει φιλοξενία ανάλογη με του ΟΑΚΑ. Το μόνο που μένει είναι αυτά να λάβουν και χώρα, πάντως, και να μη μείνουν λόγια όπως έχει δείξει η προϊστορία.
Ειδικό μπουθ για τον Παναθηναϊκό
Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν ο Γιάννης Ζαβραδινός, ο Βαγγέλης Πέτσος και ο Θεόδωρος Γεωργόπουλος, οι οποίοι ζήτησαν πλήρη προστασία για το παιχνίδι και τις συνθήκες αυτού. Για τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» θα δοθεί ειδικό μπουθ. Στο τέλος της εβδομάδας θα αποφασιστεί ποιοι θα δώσουν το «παρών» στο γήπεδο του λιμανιού.
Πηγή Leoforos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...