ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ο «τρομοκράτης» του Παναθηναϊκού

Ο «τρομοκράτης» του Παναθηναϊκού
Την δική του παράδοση κόντρα στον Παναθηναϊκό έχει χτίσει ο Ραφίκ Τζιμπούρ από τη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα. Ο Γαλλοαλγερινός έχει σκοράρει με όλες τις ομάδες κατά των «πρασίνων».Συγκεκριμένα ο 27χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία με τέσσερις συλλόγους (Ατρόμητο, Πανιώνιο, ΑΕΚ και Ολυμπιακό). Με τις τρεις ομάδες που έπαιξε πριν πάρει μεταγραφή για τους «ερυθρόλευκους» κατάφερε να «σκοτώσει» τους πράσινους, κάτι που θέλει να κάνει και στο ντέρμπι του Σαββάτου.

Συνολικά έχει σκοράρει έξι φορές κατά του «τριφυλλιού». Η παράδοση του Τζιμπούρ απέναντι στον Παναθηναϊκό ξεκίνησε στις 9 Απριλίου του 2006 όταν ήταν στον Ατρόμητο, στο ματς του ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα, το οποίο έληξε 4-3 υπέρ των γηπεδούχων. Ο Τζιμπούρ είχε βρει τότε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.

Επόμενο χτύπημα του Γαλλοαλγερινού κόντρα στον Παναθηναϊκό, με την φανέλα του Πανιωνίου αυτή τη φορά στις 15 Δεκεμβρίου του 2007 στη Νέα Σμύρνη. Το γκολ του φτάνει για να δώσει στην ομάδα του τη νίκη με 1-0. Στο β΄ γύρο στο ματς της Λεωφόρου, στις 30 Μαρτίου του 2008 ανοίγει το σκορ με πέναλτι, αλλά ο Πανιώνιος γνωρίζει τελικά την ήττα με 2-1.

Εκείνη τη σεζόν πετυχαίνει ακόμα ένα γκολ εις βάρος του Παναθηναϊκού με την «κυανέρυθρη» φανέλα, στις 4 Μαίου για τα πλέι οφ, όμως ο Πανιώνιος χάνει μέσα στην έδρα του με σκορ 2-1. Το τελευταίο του γκολ πάντως, απέναντι στο «τριφύλλι» το σημείωσε στις 24 Οκτωβρίου του 2010 ως παίκτης της ΑΕΚ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...