ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ανησυχία με Παπαλουκά


Ανησυχία και προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού με την κατάσταση του Θοδωρή Παπαλουκά. Ο αρχηγός έβγαλε μέρος της βραδυνής προπόνησης την Δευτέρας (14/2) στο ΣΕΦ, καθώς πονάει στην γάμπα και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη για το ματς της Πέμπτης (17/2) κόντρα στην Βαλένθια (21:45, Novasports 3) για την 4η αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκας.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα περιμένει να δει στην προπόνηση της Τρίτης (15/2) σε ποια κατάσταση θα είναι ο Θοδωρής Παπαλουκάς, καθώς αν ο αρχηγός συνεχίσει να νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι του, τότε το πιθανότερο είναι να πάρει απόφαση να τον αφήσει εκτός αποστολής από την κρίσιμη αναμέτρηση στην Ισπανία. Στα θετικά το γεγονός πως ο Γιάννης Μπουρούσης επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα δίχως να νιώσει ενοχλήσεις στο γόνατο του, δείχνοντας σε καλή κατάσταση.

Να υπενθυμίσουμε πως τόσο ο Έλληνας σέντερ, όσο και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, δεν έπαιξαν στον πρόσφατο αγώνα των ερυθρολεύκων κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας (56-102) στην Γλυφάδα, λόγω των τραυματισμών που είχαν. Στο συγκεκριμένο ματς χτύπησε και ο Μάρκο Κέσελ, ο οποίος υπέστη βαρύ διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και ο Σέρβος φόργουορντ έχει ξεκινήσει θεραπεία. Είναι δεδομένη η απουσία του από το παιχνίδι της Πέμπτης (17/2) στην Βαλένθια και θα κάνει προσπάθεια ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται στην αγωνιστική δράση.
Πηγή red planet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...