ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Υπάρχει θέμα με Ντουντού...

 Υπάρχει θέμα με Ντουντού...
Ο Γιώργος Νοικοκύρης σχολιάζει μέσω του blog του την υπόθεση «Ντουντού» και τονίζει πως το θέμα δεν είναι αν τη νέα σεζόν ο Βραζιλιάνος θα παρουσιαστεί καλύτερος, αλλά αν θα βρίσκεται στον Ολυμπιακό!«Όταν το καλοκαίρι του 2008 ο Ολυμπιακός έδινε 6 εκατομμύρια ευρώ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να αποκτήσει τον Ντουντού Σεαρένσε, όλοι (σχεδόν όλοι) μιλούσαν για μια εξαιρετική μεταγραφή. Μπορεί τότε ο Βαλβέρδε να μην ήταν θετικός σε αυτή την μεταγραφή του Κόκκαλη, όμως στην πορεία ο Βραζιλιάνος μέσος με την εντυπωσιακή σεζόν που έκανε έδειξε πως τελικά δεν είχε δίκιο ο Ισπανός τεχνικός.

Η αξία όμως ενός ποδοσφαιριστή δεν κρίνεται μόνο από μια καλή χρονιά, το σημαντικότερο είναι η διάρκεια. Ο Ντουντού της πρώτης σεζόν "εξαφανίστηκε" και σε αυτό δεν νομίζω ότι υπάρχει αντίλογος. Έχει καμία σχέση ο παίκτης που είδαμε τη σεζόν 2008-09 με αυτόν που είδαμε πέρσι και φέτος; Όσο δηλαδή τον είδαμε, καθώς οι τραυματισμοί τού στέρησαν το μισό περσινό πρωτάθλημα και το πλέον καθοριστικό δίμηνο της φετινής σεζόν. Τραυματισμοί που σίγουρα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όπως ο φετινός. Όχι όμως όταν ξέρεις ότι είσαι τραυματίας και πας και παίζεις με τον Ροναλντίνιο στην Κόπα Καμπάνα... Εκεί είναι άλλο το θέμα.

Όταν λοιπόν είσαι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Ολυμπιακού παίρνοντας πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο (τη φετινή σεζόν τον ξεπέρασε ο Ριέρα...) τότε οφείλεις να είσαι και επαγγελματίας 100%. Γιατί ο Ντουντού από την εξαιρετική του πρώτη χρονιά στον Ολυμπιακό κατέρρευσε αγωνιστικά τα δύο επόμενα χρόνια, είναι μεγάλη συζήτηση. Και πολλές οι απόψεις που έχουν ακουστεί κατά καιρούς. Το σίγουρο είναι πως τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο ίδιος. Και πλέον το θέμα δεν είναι αν τη νέα σεζόν θα μπορέσει επιτέλους να δείξει τον καλό του εαυτό. Το θέμα είναι αν θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό!» τονίζει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Νοικοκύρης στο katimagiko.gr.

Διαβάστε όλη την άποψη μόνο στο katimagiko.gr!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...