ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Φυσιοθεραπεία ο Βιεϊρίνια

Φυσιοθεραπεία ο Βιεϊρίνια
Κανονικά συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βλάνταν Ίβιτς. Εντός των επομένων ημερών θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του Βιεϊρίνια. Κλινήρης ο Αθανασιάδης.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λάρισα στην Τούμπα για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας συνεχίστηκε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και οικογενειακό δίτερμα.

Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος θα είναι στα πλάνα του Μάκη Χάβου από τη προσεχή Δευτέρα. Επιπρόσθετα, ο Στέφανος Αθανασιάδης εμφάνισε συμπτώματα εμπύρετης κατάστασης και παρέμεινε στο σπίτι του ακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή.

Εντός των επομένων ημερών θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος χαφ υπεβλήθη χθες σε πλήρη παρακλινικό έλεγχο, μέσω του οποίου ανευρέθη οστικό οίδημα βάσης 2ου και 3ου μετατάρσιων άκρου ποδός, οστικό οίδημα έσω σησαμοειδούς οστού και ρήξη πελματιαίας πλάκας 1ης μεταταρσιοφαλαγκικής άρθρωσης.

Αύριο για την ομάδα είναι προγραμματισμένο ρεπό και από τη Δευτέρα θα αρχίσει ξανά η προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...