ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Μαρινάκης:"Παίξτε δυνατά να τελειώσουμε"


Μπορεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να ξεκινά στις 19:00, όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε από νωρίς στου Ρέντη.

Ο ισχυρός της Πειραϊκής ΠΑΕ, έφτασε λίγο μετά τις 19:00 στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, προκειμένου να βρεθεί κοντά στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο Σωκράτη Κομινάκη, μίλησε τόσο στον Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και στους παίκτες, προκειμένου να τους... ντοπάρει ψυχολογικά ενόψει του μεγάλου ντέρμπι, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή.

Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, έμοιαζε κάτι παραπάνω από δεδομένη, αφού πάντα δίνει το παρών σε προπόνηση πριν από μεγάλες αναμετρήσεις και δεν θα μπορούσε να λείπει την παραμονή του μεγάλου ντέρμπι με τον "αιώνιο" αντίπαλο.

Ο "ισχυρός" άνδρας των Πειραιωτών, μεταξύ άλλων ζήτησε από τους παίκτες τη νίκη για να γράψουν ιστορία και να την αφιερώσουν στον κόσμο της ομάδας που περιμένει πως και πως αυτό το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαρινάκης, τόνισε:

"Βλέπω στα πρόσωπά σας καλύτερη διάθεση από την περασμένη εβδομάδα. Χαρήκαμε όλοι τη νίκη επί του Αρη. Αποδείξατε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα σε καυτή έδρα και με κακή διαιτησία.

Αύριο δεν έχουμε άγχος. Άγχος έχουν οι άλλοι. Παίξτε δυνατά να τελειώσουμε. Να κλείσετε πολλά στόματα που μιλούν αδικαιολόγητα.

Εσείς μου αφιερώσατε τη νίκη επί του Άρη. Τώρα θέλω δέκα φορές περισσότερο να αφιερώσετε τη νίκη στον κόσμο.

Δεν πρέπει να παρασυρθείτε από οποιαδήποτε πρόκληση των αντιπάλων. Ξέρετε τη δουλειά σας, είστε επαγγελματίες και να γνωρίζετε ότι στο καυτό Καραϊσκάκη και με την μπάλα που παίζετε, ούτε οι διαιτητές μπορούν να μας σταματήσουν.

Μέχρι σήμερα έχετε κερδίσει όλα τα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη. Αύριο έχουμε το πιο σημαντικό. Κερδίστε το για να γράψετε ιστορία με 15 νίκες σε δεκαπέντε παιχνίδια. Βλέπω πολλούς ηγέτες εδώ, στο χέρι σας είναι να γράψετε ιστορία.

Δεν θα σας πω τίποτα για πριμ σήμερα. Θέλω μόνο να δώσετε αύριο, εσείς το πριμ στον κόσμο μας με την απόδοσή σας. Και μετά θα τα πούμε".
Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...