ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Επίσκεψη οπαδών στον Σισέ!


Τέσσερις - πέντε οπαδοί περίμεναν τους ποδοσφαιριστές κάτω από τα σπίτια τους και συνομίλησαν μαζί τους το απόγευμα της Πέμπτης, με τον Τζιμπρίλ Σισέ να τους συναντά μάλιστα ενώ πήγαινε την κόρη του στον γιατρό αλλά να προλαβαίνει να δώσει "όρκο τιμής" ενόψει του μεγάλου αγώνα.

"Αν δεν είχα μία υποχρέωση, θα πηγαίναμε για καφέ. Ξέρουμε ότι χρωστάμε μία μεγάλη νίκη στον κόσμο και θέλουμε αυτή να είναι στο Καραϊσκάκη.

Θα τα δώσουμε όλα, να είστε σίγουροι για αυτό. Εμείς απλώς θέλουμε από εσάς να είστε δίπλα μας και στα καλά και στα άσχημα", είπε χαρακτηριστικά στους φίλους του "τριφυλλιού" ο Γάλλος σούπερ σταρ.

"Δείξτε τι αξίζετε"

Οι οργανωμένοι επιχείρησαν να τονώσουν την αυτοπεποίθηση του Σίντνεϊ Γκοβού και του ζήτησαν να παίξει τη μπάλα που ξέρει:

"Όλοι ξέρουμε ότι είσαι μεγάλος ποδοσφαιριστής. Κάνε ένα μεγάλο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Όχι για εμάς, αλλά προπάντων για σένα. Δείξε την αξία σου".

Όσον αφορά στον Σιμάο, τον κάλεσαν να δείξει την αξία του, επαινώντας τον ταυτόχρονα για τον εξαιρετικό ζήλο που έχει δείξει μέχρι τώρα για την ομάδα

"Δεν ξεχνάμε το γεγονός ότι εσύ έβαλες τον Παναθηναϊκό πάνω από μία προσωπική σου τραγωδία με το χαμό του αδερφού σου.

Αυτό το εκτιμήσαμε πάρα πολύ, έδειξες ότι είσαι μάγκας, έχεις... καρύδια. Είσαι από αυτούς που δεν καταλαβαίνουν τίποτα και θέλουμε στο Καραϊσκάκη να δείξεις την αξία σου", είπαν χαρακτηριστικά στον μέσο από τη Μοζαμβίκη.
Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...