ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Έλα Πικέ... μπανάνα!

Φαίνεται πως ο Πικέ ενστερνίζεται την λαϊκή ρήση: «ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει» και προκαλεί ξανά με την εξωγηπεδική του ζωή. Σε ιστοσελίδες ομοφυλοφιλικού περιεχομένου κυκλοφορεί νέα φωτογραφία του άσου της Μπαρτσελόνα σε τρυφερές στιγμές  με φίλο του!
Έλα Πικέ... μπανάνα! (pic)

Η συγκεκριμένη φωτογραφία που έχει τραβηχτεί το μακρινό 2006 όταν ο Πικέ αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν ήταν ακόμα γνωστός, δείχνει τον Καταλανό αμυντικό σε ιδιαίτερες στιγμές με φίλο του. Μάλιστα όπως αναφέρει η Record το φωτογραφικό υλικό έχει γεμίσει όλες τις ομοφυλοφιλικές ιστοσελίδες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πικέ προκαλεί με την συμπεριφορά του, αφού το Μάιο του 2010 στο φως της δημοσιότητας είχε βγει φωτογραφία που έδειχνε τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα σε τρυφερό ενσταντανέ με τον τότε συμπαίκτη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τον Σουηδό επιθετικό να κοιτάζει με λάγνο βλέμμα τον Ισπανό αμυντικό την στιγμή που εκείνος του κρατά το χέρι.

Να θυμίσουμε ότι πριν από ένα μήνα ο Πικέ επιβεβαίωσε την σχέση του με την διάσημη και κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερή του Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα. Το σίγουρο είναι ότι η νέα φωτογραφία θα προκαλέσει πολλά σχόλια, κυρίως αρνητικά για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του 24χρονου Πικέ.
Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...