ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Δύσπιστος ο Μπέρος

 Την πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ θέλει να μάθει πρώτα ο Χουάν Μπέρος, πριν αναφερθεί σε ανανέωση της συνεργασίας από τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού τόνισε πως η Ένωση θα πρέπει να δείξει εμπράκτως το πόσο θέλει να διατηρήσει τον πελάτη του στο έμψυχο δυναμικό της, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πως επιθυμία του παίκτη είναι να παραμείνει στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων».
Χαρακτηριστικά, ο Μπέρος τόνισε στην εφημερίδα «Sportday»: «Ο Ίσμαελ μού είπε ότι τον κάλεσε ο πρόεδρος και του μίλησε για την επιθυμία της ΑΕΚ να μείνει και τον ενημέρωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα μου στείλει την πρόταση. Από την πρόταση αυτή, εφόσον σταλεί, θα φανεί αν η ΑΕΚ θέλει πραγματικά την παραμονή του Ισμαέλ ή αν απλά θέλει να δείξει στους φιλάθλους της ότι προσπαθεί για την ανανέωση, ώστε να τους στρέψει εναντίον του παίκτη σε περίπτωση αποχώρησης».
Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Αν γίνει μία καλή πρόταση, θα φανεί αν ο Μπλάνκο ζητάει ένα εκατομμύριο... Γιατί αν η πρόταση είναι καλή, θα μείνει. Νομίζω ότι έχει δείξει με κάθε τρόπο ποια είναι η επιθυμία του».
Ο Σταύρος Αδαμίδης είχε τετ-α-τετ με τον 28χρονο επιθετικό στον οποίο φέρεται να τόνισε: «Ισμαέλ, σε θέλουμε στην ομάδα. Όλοι αναγνωρίζουμε την προσφορά σου όλα αυτά τα χρόνια και πιστεύουμε ότι μπορείς να προσφέρεις πολλά ακόμα».
Από εκεί και πέρα, ολοκληρώνεται το Σάββατο η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους Σάχα, Γιάχιτς, Δέλλα, Μανωλά, Καράμπελα, Μάκο, Καφέ, Σκόκο, Λυμπερόπουλο, Μπλάνκο και Μπαχά. Μοναδικός στόχος για την ΑΕΚ είναι η επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με την κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.
Πηγή  novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...