ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Νίκη και μονο ΝΙΚΗ!!!!


Με σύμμαχο την εμφάνιση απέναντι στη Λετονία, η Εθνική ομάδα θα επιδιώξει να πετύχει κάτι ανάλογο κόντρα στο Ισραήλ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τα προκριματικά του Euro (21:45, MEGA) και μετά να πάει με άλλον αέρα στα επόμενα ματς του 2011. Ο Φερνάντο Σάντος έχει ζητήσει από τους διεθνείς να προσέξουν στην «κόντρα» και ετοιμάζεται να παρατάξει με αλλαγές το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Παρασκευής απέναντι στη Λετονία. Το σύστημα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός είναι το 4-3-3.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σηφάκης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βύντρα, Παπασταθόπουλο, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Τζαβέλλα. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Καφές και ο Καραγκούνης, ενώ πιο μπροστά τους θα βρίσκεται ο Κατσουράνης. Στο δεξί άκρο θα αγωνιστεί ο Νίνης και στο αριστερό ο Σαμαράς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Σαλπιγγίδης.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Μαλεζάς, Κονέ, Μάκος και Μήτρογλου. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Τζιόλης, Πρίττας, Λυμπερόπουλος και ο τιμωρημένος Τοροσίδης. Στο όριο των καρτών βρίσκονται οι Σαμαράς, Κατσουράνης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας και Παπασταθόπουλος.

Από την άλλη πλευρά ο Λουίς Φερνάντεζ θα παρατάξει το Ισραήλ με σύστημα 4-4-2. Ο Γάλλος προπονητής θα ξεκινήσει τους Αουάτ (τερματοφύλακας), Μποντάρβ (δεξί μπακ), Κεϊνάν, Τ. Κοέν (κεντρικοί αμυντικοί), Νταγιάν (αριστερό μπακ), Βέρμουτ (δεξί χαφ), Α. Κοέν, Νάχτο (στο κέντρο), Ρεφαέλοφ (αριστερό χαφ), Μπάρντα και Σέχτερ (το επιθετικό δίδυμο).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λεβίτα, Γκέρσον, Κολαούτι, Ζιβ, Μπεν Σουσάν, Άλμπερμαν, Μαλούλ, Καγιάλ, Μπεν Σαχάρ, Ντιγκάνι, Ε। Κοέν. Στο όριο των καρτών βρίσκονται οι Μποντάρβ, Σέχτερ και Κεϊνάν. Εκτός από τον τραυματία Μπεναγιούν, ο Φεςρναντέζ δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Μπεν Χαΐμ.


Υ.Σ.
Ευκολα η δυσκολα πιστευω οτι η ΕΘΝΙΚΗ θα παρει αποψε το 3ποντο!! ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!!

3 σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...