ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

«Μουρίνιο, ο γ... άρχοντας των μίντια»!

Ο Μουρίνιο έκανε «επίθεση» στον Πεπ Γκουαρντιόλα και ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, λίγες ώρες πριν την σέντρα του clasico αποφάσισε να απαντήσει, χαρακτηρίζοντας τον Πορτογάλο «γ... άρχοντα των μίντια»!
«Μουρίνιο, ο γ... άρχοντας των μίντια»!

«Θα κάνω αυτό που μου έμαθε. Θα αναμετρηθούμε σε λιγότερο από 24 ώρες στο γήπεδο, όμως εκτός γηπέδου του δίνω το Champions League. Με έχει κερδίσει εκτός των αγωνιστικών χώρων. Δεν έχω κάποιον διαιτητή ή σκηνοθέτη που να κάνει τη δουλειά για μένα. Αυτός είναι το απόλυτο αφεντικό, ο γ... άρχοντας σε ένα δωμάτιο γεμάτο με κάμερες και όλος ο κόσμος το γνωρίζει. Είναι ένας μάγος σε αυτόν τον τομέα», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη τύπου πριν το clasico για το Champions League.

Ο Μουρίνιο κατηγόρησε τον Γκουαρδιόλα, λέγοντας ότι... έζησε μετά την πρόκριση επί της δικής του Τσέλσι και ο τεχνικός της Μπάρτσα απάντησε, θυμίζοντας στον Πορτογάλο το γκολ του Μιλίτο στο περυσινό παιχνίδι. «Κανένας από την ομάδα δε μίλησε για τον διαιτητή της περυσινής αναμέτρησης με την Ίντερ για το γκολ του Μιλίτο.  Αυτή τη φορά έχουμε έναν πολύ καλό διαιτητή, εγνωσμένης αξίας και το αποδεχόμαστε», σχολίασε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις μεθόδους του τεχνικού της Ρεάλ. «Προσπαθώ να μαθαίνω από τον Μουρίνιο όταν τον αντιμετωπίζω στο γήπεδο, όμως εκτός αγωνιστικών χώρων αποφεύγω όλα όσα κάνει. Μπορείς να παίξεις με πολλούς τρόπους και μεθόδους και οι δικές του είναι από τις καλύτερες. Ο Μουρίνιο ξέρει ότι μπορεί να κάνουμε πολλά πράγματα λάθος, όμως πάντα προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα.

Συνεχίζοντας, σχολίασε και το γεγονός ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Μουρίνιο αναφέρθηκε στον ίδιο με το μικρό του όνομα. «Είναι η πρώτη φορά που με αποκάλεσε Πεπ. Προηγουμένως αναφερόταν λέγοντας προπονητής, ομάδα, σύλλογος, παίκτης.... Πάντα γενικά, όμως από τη στιγμή που με είπε με το όνομά μου, θα αναφέρομαι σε εκείνον με το δικό του, Ζοσέ», επισήμανε ο Ισπανός.

Για το αν η Μπαρτσελόνα θα παίξει αμυντικά στη Μαδρίτη, ο Ισπανός τεχνικός σχολίασε, «Αν προσπαθήσουμε να αμυνθούμε στο «Μπερναμπέου» θα είναι πολύ δύσκολα, καθώς διαθέτουν πολύ καλούς παίκτες. Παίζουμε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη».

Τέλος, ο Γκουαρδιόλα αποκάλυψε ότι ο Ινιέστα δε θα αγωνιστεί και έδειξε πίστη στους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, προσπαθώντας, όμως, να τους αποφορτώσει το άγχος, λέγοντας ότι είναι από μόνο του επιτυχία το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League. «Ο Ινιέστα δε θα αγωνιστεί αύριο. Θα μπορούσα να σας πω ότι είναι κατά 80% σίγουρο, όμως σας λέω ότι κατά 100% είναι εκτός. Θα παίξουμε με τους παίκτες που έχουμε. Φυσικά και δε θέλουμε να αποκλειστούμε, όμως γνωρίζουμε ποιον έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τον βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού. Είμαστε στα ημιτελικά του Champions League, αυτό είναι από μόνο του επιτυχία», τόνισε.
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...