ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

«Μοναδική βιώσιμη λύση ο Βαρδινογιάννης»

«Μοναδική βιώσιμη λύση ο Βαρδινογιάννης»
Μοναδική βιώσιμη λύση για τον ποδόσφαιρικό Παναθηναϊκό, θεωρεί τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. 

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, ρίχνει ευθύνες στον Νικόλα Πατέρα για τη διαχείριση των οικονομικών που έφεραν το «τριφύλλι» σε αυτή τη θέση, κατηγορεί για αλλαγή πλεύσης και… εξαφάνιση τον Ανδρέα Βγενόπουλο, μιλάει για «νεοέλληνες-νεοπαναθηναϊκούς» οπαδούς που του κάνουν... συστημένο πόλεμο και προτείνει λύσεις για την αγαπημένη του ομάδα. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στην αθλητική ιστοσελίδα sportnet.gr και έθιξε αρκετά από αυτά που απασχολούν τον κόσμο του τριφυλλιού. 

Καταρχάς, θεωρεί μοναδική βιώσιμη λύση για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και την οικογένεια του αφού «όσα λάθη κι αν έχει κάνει, η οικογένεια του είναι επί τριάντα χρόνια εδώ. Και στα εύκολα και στα δύσκολα. Κι από τη στιγμή που ο Παύλος Γιαννακόπουλος έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν ενδιαφέρεται, θεωρώ ότι δεν υπάρχει άλλη βιώσιμη λύση». 

Ο πρόεδρος της «DPG Media Group» υποστηρίζει πως το μπάσκετ πρέπει να συνεχίσει να διοικείται από την οικογένεια του ενώ θεωρεί πως οι Πατέρας και Βγενόπουλος πρέπει να αναλάβουν τον Ερασιτέχνη, αφού «τα οικονομικά μεγέθη είναι μικρότερα, θα μπορούν να ανταπεξέλθουν και, συγχρόνως, θα εξιλεωθούν στα μάτια του κόσμου». 

Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης της «Πράσινης», αναφέρθηκε στα οικονομικά της ομάδας, προασπίζοντας την εφημερίδα του και ρίχνοντας τα βέλη του στον Νικόλα Πατέρα: «Η εφημερίδα τονίζει το αυτονόητο και αυταπόδεικτο. Ξοδεύτηκαν 160.000.000 ευρώ για να πάρουμε ένα νταμπλ. Δύο φορές όσα έδωσε ο Μαρινάκης για να αγοράσει τον Ολυμπιακό και μέρος του γηπέδου ‘’Καραϊσκάκης’’! Αυτό, το βαφτίσαμε ‘’επιτυχία’’ επειδή ο κόσμος του Παναθηναϊκού είχε ανάγκη από ένεση ηθικού. Τώρα, πού είναι αυτή η ομάδα; Πού είναι η συνέχειά της; Πού είναι οι ‘’τρεις Πιζάρο’’». 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πρόσθεσε πως ο Βγενόπουλος τους δούλεψε όλους ψιλό γαζί και εξαφανίστηκε, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου παρά τα όσα δήλωσε, μια και «έχουμε αρκετές μέρες μέχρι το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο ώστε να αλλάξει και πάλι γνώμη…» 

Και συμπλήρωσε, πως κι ο ίδιος ήταν ένας από όσους τυφλώθηκαν από τα ψεύτικα λόγια του Βγενόπουλου, αλλά κατάλαβε τις προθέσεις του όταν «μια ωραία πρωία, άρχισε τα ‘’δεν ξέρω, δεν θέλω, δεν μπορώ’’. Ακόμη ηχεί στ’ αυτιά μου η φράση του: ‘’Πλέον, πρεσβεύω κάτι διαφορετικό από πέρυσι, Δημήτρη μου, και δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να ανακατευτώ με τα του Παναθηναϊκού. Κάνε ό,τι θες, αλλά εγώ είμαι out’’΄!» 

Τέλος, όσον αφορά τις επιθέσεις που δέχεται τον τελευταίο καιρό απο τους οργανωμένους, ο Δ. Γιαννακόπουλος άφησε αιχμές λέγοντας: «ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει το 56% της ΠΑΕ, δήλωσε κάποια στιγμή ότι θα λειτουργεί ως 30% και έκτοτε το κάνει και στην πράξη! Ο Βγενόπουλος μας δούλεψε όλους ψιλό γαζί και εξαφανίστηκε, ο Πατέρας δημιούργησε αυτή τη ‘’μαύρη τρύπα’’ των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, που ούτε ο πραγματικός Αμπράμοβιτς δεν θα κάλυπτε και αποχώρησε κι αυτός. Ανακοινώσεις, βγαίνουν μόνο για μένα και επιθέσεις γίνονται στο πρόσωπό μου μόνον. Τυχαίο; Δεν νομίζω…» 

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...