ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Θέλει… Τέπιτς ο Βελίτσκοβιτς!

Ο Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς θα βρεθεί για πρώτη φορά σε Final Four, με τον φόργουορντ της Ρεάλ να δηλώνει πως θα ήθελε να βρεθεί στον τελικό απέναντι στον συμπατριώτη του Μιλένκο Τέπιτς.

Θέλει… Τέπιτς ο Βελίτσκοβιτς!
Ο 24χρονος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης  μίλησε στο euroleague.tv για:

… το πρώτο του Final Four: «Στο Final Four  θέλεις δύο νίκες  για να στεφθείς πρωταθλητής. Τα πάντα μπορούν να συμβούν, μερικές φορές χρειάζεσαι τύχη!  Και πάλι όμως, πιστεύω πως έχουμε μια ομάδα με ποιότητα και πολύ ταλέντο και μπορούμε να είμαστε πρώτοι στην Ευρώπη».

… το αν θα ήθελε περισσότερο χρόνο στο παρκέ στο Final Four: «Όταν είμαι στο παρκέ προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Δεν έχει σημασία το πόσο παίζεις, ειδικά σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα, ανεξάρτητα από το πόσο θα αγωνιστούν. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα, όσο μπορώ, όσο είναι δυνατό».

… το ότι ο Μιλένκο Τέπιτς (ήταν συμπαίκτες στην Παρτιζάν) είναι σε αντίστοιχη θέση στον Παναθηναϊκό και αν θα ήθελε να τον παίξει αντίπαλός του: «Είναι η πρώτη φορά που κι εκείνος, όπως κι εγώ, θα βρεθεί σε Final Four. Φυσικά και θα είμαι χαρούμενος. Μακάρι όλοι μου οι παλιοί συμπαίκτες να τα κατάφερναν να βρεθούν κάποια στιγμή στον τελικό. Εκεί, όπως είπα και πριν, όλα είναι δυνατά. Θα ήθελα να νικήσουμε στον ημιτελικό και να πάμε στον τελικό».

… το αδύναμο σημείο της Μακάμπι: «Προετοιμάζεσαι βλέποντας τα δυνατά και τα αδύνατα στοιχεία του αντιπάλου σου. Η Μακάμπι έχει ξοδέψει και έχει προσφέρει πολλά στο μπάσκετ. Για αυτούς το μπάσκετ είναι σαν θρησκεία. Έχουν πολύ καλό προπονητή αλλά και παίκτες. Θα δούμε, δεν μπορώ να πω ακόμα πιο είναι το αδύνατο ή το δυνατό του σημείο».

… για τα τρία σημαντικότερα στοιχεία που απαιτούνται για να νικήσεις τέτοιου είδους ματς; «Το μυαλό είναι αυτό που πρέπει να είναι προετοιμασμένο αν θες να νικήσεις τέτοιου είδους παιχνίδια. Πρέπει να είσαι έτοιμος πνευματικά. Από εκεί και πέρα όπως πάντα λέμε πρέπει να παίξεις 40 λεπτά συγκεντρωμένος και να είσαι σε καλή κατάσταση».
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...