ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

«Παίζει» για δανεικός ο Παπασταθόπουλος

Το πρώτο όνομα στη λίστα του Ολυμπιακού για την αμυντική του γραμμή είναι αυτό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Η Μίλαν, στην οποία ανήκει ο παίκτης, σκέφτεται το δανεισμό του Έλληνα σέντερ μπακ, σενάριο το οποίο ευνοεί τους «ερυθρόλευκους». Ξεκαθαρίζει το θέμα του τερματοφύλακα, αλλά και αυτό του Μαθία, ο οποίος μπορεί να φέρει Ινσούα. 
«Παίζει» για δανεικός ο Παπασταθόπουλος


Πολλές και σημαντικές δυσκολίες πρέπει να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός, αν θέλει να προσθέσει το καλοκαίρι, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο ρόστερ του. Ο αμυντικός της Μίλαν παραχωρείται ως δανεικός από την ιταλική ομάδα, υπό την προϋπόθεση να υπάρχει καλή οψιόν αγοράς. Σε περίπτωση, βέβαια, που οι «ροσονέρι» αποφασίσουν να τον πουλήσουν, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν, αφού οι προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους αναμένεται να είναι πολλές και υψηλές, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τις ανταγωνιστούν εύκολα οι πρωταθλητές Ελλάδας. 

Στο ενδεχόμενο του δανεισμού και πάλι προκύπτουν δυσκολίες, αφού ο 23χρονος σέντερ μπακ έχει αρκετά υψηλό συμβόλαιο, το οποίο μαζί με την εφορία στην Ελλάδα, μπορεί να εκτιναχθεί κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα θα υπάρξουν, κατά πάσα πιθανότητα, όταν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μίλαν, η οποία θέλει τέσσερις βαθμούς ακόμα για να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα Ιταλίας, ενώ βρίσκεται και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. 

Αν τελικά δεν προχωρήσει του Παπασταθόπουλου, υπάρχει η εναλλακτική του Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος μένει ελεύθερος, έχει σαφώς μικρότερες αποδοχές και επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα. Στα υπ’ όψιν βρίσκεται πάντα και ο Σανκαρέ του Ολυμπιακού Βόλου. 

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...