ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Φίγκο: «Σταθερή φιλοσοφία Vs Μουρίνιο...»

Φίγκο: «Σταθερή φιλοσοφία Vs Μουρίνιο...»
Ιστορία αναμένεται να γράψουν οι φετινές κόντρες ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο των ημιτελικών του Champions League, σύμφωνα με τον Λουίς Φίγκο.Ο παλαίμαχος Πορτογάλος άσος, ο οποίος έχει φορέσει τις φανέλες των δύο ιστορικών συλλόγων, υποστήριξε πως οι αναμετρήσεις της Ρεάλ με την Μπάρτσα θα γραφτούν στην ποδοσφαιρική ιστορία, αναφέροντας:

«Και οι δύο σύλλογοι πηγαίνουν στον πρώτο ημιτελικό με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Κατά την άποψή μου είναι οι δύο καλύτερες ομάδες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Για το λόγο αυτόν θεωρώ ότι οι δύο μεταξύ τους ημιτελικοί για το Champions League θα γραφτούν στην ποδοσφαιρική ιστορία», τόνισε ο άλλοτε Πορτογάλος σταρ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFΑ.

Σχολιάζοντας το στιλ των δύο αντιπάλων τόνισε: «Πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι τώρα. Έχει σταθερή φιλοσοφία στον τρόπο που αγωνίζεται, όλοι οι ποδοσφαιριστές της έχουν εντυπωσιακό ταλέντο και ξέρουν πώς να παίζουν μαζί. Αυτό είναι και το στοιχείο που την κάνει δυσκολοκατάβλητη.
Αλλά από την άλλη υπάρχει ο Ζοσέ Μουρίνιο, ένας σπουδαίος προπονητής, ικανός να νικήσει οποιοδήποτε αντίπαλο, ακόμα κι αν είναι πιο δυνατός. Οι ομάδες του παίρνουν αποτελέσματα λόγω του τρόπου που τις βάζει να αγωνίζονται και θεωρώ ότι η παρουσία του θα βοηθήσει τη Ρεάλ. Έχει πάρει πολλές νίκες παίζοντας με έναν συγκεκριμένο τρόπο, οπότε είναι πάντα πιθανό να συνεχίσει να έχει επιτυχίες και αν νικάει».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...