ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ο εκλεκτός του «Θεού»! *ΒΙΝΤΕΟ*

Special two από τον εκλεκτό του «Θεού»! (vid)



Μπάρτσα σημαίνει ποδόσφαιρο! Μέσι σημαίνει μαγεία! Ο νέος «Θεός της μπάλας», άφησε σύξυλη τη Ρεάλ και τον… Special one, Μουρίνιο και με δύο γκολάρες (0-2) στέλνει τη Μπάρτσα στο Γουέμπλεϊ!Ο Μουρίνιο κατάφερε σε δυο ματς να κερδίσει τις εντυπώσεις, έναν τίτλο, ωστόσο το τρίτο διαδοχικό ντέρμπι ήταν το… φαρμακερό. Η τακτική του Πορτογάλου δεν άντεξε μπροστά στη μπάλα της Μπαρτσελόνα, τις μαγικές ικανότητες του Μέσι και το 2-0 έστειλε ουσιαστικά τη Μπάρτσα στο Γουέμπλεϊ. Το clasico μετατράπηκε σε… αρένα, ο Πέπε με το δολοφονικό τάκλιν στον Άλβες άνοιξε το δρόμο στους Καταταλανούς και ο Αργεντίνος σούπερ σταρ με μια προβολή και ένα μαγικό σόλο έβαλε τέλος στα πανηγύρια των Μαδριλένων στην Πλατεία «Cibeles» και έβγαλε τους Καταλανούς στην «Rambla»

Οι… συνταγές των Πεπ - Μουρίνιο

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έπρεπε να βρει λύσεις στην πίεση της Ρεάλ, αλλά και στην κάλυψη τόσο του αριστερού μπακ όσο και του αντι-Ινιέστα. Ο Πουγιόλ πήγε στα αριστερά και οι Πικέ, Μασκεράνο, Άλβες συμπλήρωναν την τετράδα της άμυνας. Ο Τσάβι πήρε ρόλο οργανωτή, με τους Κεϊτά, Μπούσκετς να τον πλαισιώνουν, ενώ την τριάδα της επίθεσης αποτελούσαν οι Βίγια, Μέσι, Πέδρο.
Στον αντίποδα ο Μουρίνιο χρησιμοποίησε τον Λασανά Ντιαρά στην θέση του τραυματία Κεντίρα και με συνταγή των δυο πρώτων ντέρμπι θέλησε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Ο Πέπε στο κέντρο μαζί με τον Αλόνσο και τον Γάλλο, ενώ στην επίθεση οι Ρονάλντο, Οζίλ, Ντι Μαρία.

Μουρμούρα και… ξύλο!

Η Ρεάλ μπήκε πιο δυνατά, ο Πέπε στο κέντρο άρχισε να ανεβαίνει και η «Βασίλισσα» προσπάθησε να πιέσει και να αναγκάσει στο λάθος τη Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ψηλά, όμως στο δεκάλεπτο απλά… περίμεναν τους Καταλανούς, ο Ρονάλντο φώναζε να κινηθούν και η ... μουρμούρα άρχισε στις εξέδρες. Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να βρει λύσεις, κυκλοφορούσε χωρίς πρόβλημα την μπάλα και έφτανε πιο εύκολα στην εστία του Κασίγιας. Τι και αν έλειπε ο Ινιέστα, ο Τσάβι είχε όρεξη, ο Μέσι διάθεση και ο Βίγια μετά από καιρό είχε κέφια. Το πρώτο… μήνυμα το έστειλε ο Ισπανός φορ στο 9’ με ένα καλό σουτ, αν και η μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 25’ με τον Μέσι να βγάζει πανέξυπνη μπαλιά στον Τσάβι και τον Κασίγιας να κάνει μεγάλη επέμβαση!
Μέσι, Τσάβι, νεύρα και σκληρά μαρκαρίσματα ήταν το σκηνικό του α’ μέρους, με τους οπαδούς της Ρεάλ να θυμούνται μόνο ένα καλό σουτ του Ρονάλντο, το οποίο έβγαλε ο Βαλντές.

Το γεγονός πάντως που «ζωντάνεψε» το ντέρμπι ήταν αυτό που εκτυλίχθηκε στη φυσούνα μετά το τελευταίο σφύριγμα, όταν και Αλμπιόλ, Πίντο, Μιλίτο και αρκετοί ακόμα μπλέχτηκαν σε τσαμπουκά, με τον γκολκίπερ όμως της Μπαρτσελόνα να την «πληρώνει» και να δέχεται την κόκκινη κάρτα!

Μέσι εσύ σούπερ σταρ!

Η Ρεάλ προσπάθησε με το πάθος να επιβάλλει το ρυθμό της, όμως η Μπαρτσελόνα είχε μάθει τα μυστικά του Μουρίνιο. Ο Πέπε και ο Αλόνσο ήταν εγκλωβισμένοι, και ούτε ο Αντεμπαγιόρ που πέρασε στο 46’ κατάφερε να απειλήσει. Η κατοχή στο 60’ έδειχνε 70%-30%, όμως την… ασίστ πρόκρισης στη Μπαρτσελόνα έδωσε ο Πέπε. Ο Πορτογάλος με ένα δολοφονικό τάκλιν στον Άλβες αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, ο Μουρίνιο τον… ακολούθησε στις εξέδρες για διαμαρτυρία και ο Μέσι άρχισε το πάρτι. Το… μήνυμα έστειλαν στο 67’ Μέσι και Πέδρο, και στο 76’ ο Αφελάι με σέντρα πάρε βάλε στον Αργεντίνο έβαλε… φωτιά στην Βαρκελώνη. Ο Μέσι πάντως ήθελε να κλείσει ακόμα πιο εντυπωσιακά το ματς, και στο 87’ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με άψογο πλασέ έστειλε τη Μπαρτσελόνα στο Γούεμπλεϊ.

Με απουσίες η Ρεάλ στον επαναληπτικό

Η Ρεάλ θα προσπαθήσει για το... θαύμα στον επαναληπτικό του «Καμπ Νόου», όμως θα χρειαστεί να το κάνει χωρίς τον Σέρχιο Ράμος, που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, και φυσικά χωρίς τον Πέπε, που αποβλήθηκε. Ευτυχώς για τους Μαδριλένους επιστρέφει ο Καρβάλιο από την τιμωρία του, ενώ αν ο Κεντίρα δεν είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί, θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα στη μεσαία γραμμή. Φυσικά, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και άλλη μεγάλη απουσία. Εκείνη του Μουρίνιο, ο οποίος αποβλήθηκε για ειρωνική συμπεριφορά στον τέταρτο και τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό αν η UEFA του επιβάλει περαιτέρω κυρώσεις...

Οι συνθέσεις

Μπαρτσελόνα (Πεπ Γκουαρδιόλα): Βαλδές, Άλβες, Πικέ, Μασκεράνο, Πουγιόλ, Τσάβι, Μπούσκετς, Κεϊτά, Πέδρο (Αφελάι), Μέσι, Βίγια (Σέρχι Ρομπέρτο)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοσέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Αλμπιόλ, Μαρσέλο, Αρμπελόα, Πέπε, Λας Ντιαρά, Τσάμπι Αλόνσο, Οζίλ (Αντεμπαγιόρ), Ντι Μαρία, Κριστιάνο Ρονάλντο.

http://www.youtube.com/watch?v=q4meiR1gr_8


http://www.youtube.com/watch?v=ICWZrAR-5NE


Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...