ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Oλυμπιακός και στη... Νότια Αφρική!

Oλυμπιακός και στη... Νότια Αφρική!
Πρόταση συνεργασίας από ποδοσφαιρική ακαδημία της Νότιας Αφρικής που διευθύνεται από Έλληνες δέχτηκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και η οποία εξετάζεται σοβαρά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο «Πρωταθλητής» ο Ολυμπιακός δέχθηκε πρόσφατα πρόταση από ακαδημία ποδοσφαίρου που λειτουργεί στη Νότια Αφρική, ώστε να συνεργαστούν σε επίπεδο ακαδημιών. Πρόκειται για μία ομάδα η οποία διευθύνεται από Έλληνες και το ανδρικό τμήμα της οποίας συμμετέχει στο εγχώριο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά το είδος της συνεργασίας που προτάθηκε στον Ολυμπιακό, αφορά την δοκιμή των καλύτερων ταλέντων της αφρικανικής ομάδας από τον Θρύλο. Δηλαδή, τα καλύτερα ταλέντα της συγκεκριμένης ακαδημίας να στέλνονται… κατευθείαν για δοκιμές στις ακαδημίες των «Πειραιωτών» και σε περίπτωση που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μένουν ικανοποιημένοι, τότε να υπογράφουν μαζί τους επαγγελματικά συμβόλαια.

Από την πλευρά της, η ομάδα της Νοτίου Αφρικής ζητά ως αντάλλαγμα από τον Ολυμπιακό την παροχή αθλητικού υλικού, αλλά και την ενίσχυση με ένα μικρό χρηματικό ποσό για τα λειτουργικά έξοδα της ακαδημίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν απαντήσει ακόμη στην πρόταση που τους έχει γίνει, αφού θα πρέπει πρώτα να μελετήσουν καλά τις προοπτικές που υπάρχουν από μια ενδεχόμενη συνεργασία και έπειτα να απαντήσουν θετικά ή αρνητικά.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...