ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

«Πόρτα» Μέλμπεργκ στους Αμερικάνους

«Πόρτα» Μέλμπεργκ στους Αμερικάνους
Μπορεί οι… σειρήνες του αμερικανικού πρωταθλήματος (MLS) να έφτασαν ως τον Σουηδό αμυντικό του Ολυμπιακού, εκείνος όμως ξεκαθάρισε ότι σκοπεύει να εξαντλήσει το τριετές συμβόλαιό του στον Πειραιά.

Το αμερικάνικο ποδόσφαιρο (MLS) έκανε «κρούση» στον Όλοφ Μέλμπεργκ, όμως εκείνος δεν σκοπεύει να αφήσει το «ερυθρόλευκο» λιμάνι πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.

Οι λόγοι; Πολλοί. Καταρχάς, του «βράχου» της ερυθρόλευκης άμυνας του αρέσει πολύ η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός. Η αναγνώριση και η εκτίμηση που εισπράττει από τον κόσμο είναι πολύ σημαντική, όπως και η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτός των παραπάνω, ο Μπέλμπεργκ έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο που του αποφέρει ετησίως 1.5 εκ. ευρώ, ενώ φέτος θα εισπράξει επιπλέον 200.000 ευρώ μπόνους για το πρωτάθλημα και άλλα τόσα για την πρόκριση στους ομίλους του Τ.Λ., ενώ την πρώτη σεζόν είχε πάρει επιπλέον 100.000 ευρώ πριμ υπογραφής του συμβολαίου του.

Τα σχεδόν 2 εκ. ευρώ της φετινής σεζόν είναι χρήματα που δύσκολα θα τα βρει σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα του πλανήτη, ενώ είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα χρήματά του είναι εξασφαλισμένα 100%. Και αυτό διότι υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του ότι «σε περίπτωση μόνιμης ανικανότητας από τραυματισμό ή ασθένεια η ομάδα θα καλύψει το συμβόλαιο έως το 2012», όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του 34χρονου Όλοφ Μέλμπεργκ.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...