ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

«Μέσι, ο γ... άρχοντας»!

«Μέσι, ο γ... άρχοντας»! (photos)


Ο... πόλεμος δηλώσεων ανάμεσα σε Μουρίνιο και Γκουαρδιόλα κατέληξε με τον δεύτερο να χαρακτηρίζει τον πρώτο ως «γ... άρχοντα των μίντια» και ο ισπανικός Tύπος άρπαξε την ευκαιρία για να τονίσει ότι ο Μέσι είναι απλά «ο γ... άρχοντας»!


Την ώρα που ο Τύπος στη Βαρκελώνη πανηγυρίζει και ετοιμάζει βαλίτσες για Λονδίνο και Γουέμπλεϊ, οι Μαδριλένοι στέκονται στην άδικη αποβολή του Πέπε, αλλά και σε αυτή του Μουρίνιο, τονίζοντας πως το ματς κρίθηκε όταν η Ρεάλ έμεινε με δέκα παίκτες! Aξίζει να σημειωθεί, πως η "Sport" στον τίτλο της... δανείστηκε την ατάκα του Γκουαρντιόλα για τον... άρχοντα των media, Ζοσέ Μουρίνιο και τον έδωσε στον MVP της φετινής Μπαρτσελόνα, Λίονελ Μέσι.

Ο Μαδριλένικος τύπος στάθηκε στην αποβολή του Πέπε, που έκρινε το παιχνίδι, ενώ γίνονται αναφορές τόσο στην αποβολή του Πίντο όσο και σε εκείνη του Μουρίνιο.

Marca
«Τα δύο γκολ του Μέσι, στο 76' και στο 87', φέρνουν την Μπαρτσελόνα κοντά στον τελικό του Champions League. H αποβολή του Πέπε για σκληρό μαρκάρισμα στον Άλβες στο 61', άφησε τη Ρεάλ, που δεν άντεξε μέχρι το τέλος, με 10 παίκτες. Ο Πίντο, μετά την σύρραξη στη φυσούνα με το τέλος του ημιχρόνου, και ο Μουρίνιο για διαμαρτυρία επίσης αποβλήθηκαν», αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της μαδριλένικης εφημερίδας.

Στο ίδιο μήκος κύμματος κυμάνθηκε και η As. «Η άδικη αποβολή του Πέπε έκρινε το πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Champions League. Η Ρεάλ έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 62' και ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα με δύο γκολ του Μέσι. Αποβλήθηκε και ο Μουρίνιο για διαμαρτυρία, ενώ και ο Σέρχιο Ράμος δέχθηκε κίτρινη κάρτα και θα χάσει τον επαναληπτικό», αναφέρει χαρακτηριστικά.


"Στο Γουέμπλεϊ η Μπάρτσα"

Οι Καταλανοί έστειλαν ήδη την Μπαρτσελόνα στο Λονδίνο και αποθεώνουν τον Μέσι και τα δυο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Ρεάλ.
Sport
: «Μέσι, ο γ… άρχοντας! Δύο γκολ από τον Λίο Μέσι και η Μπάρτσα είναι πιο κοντά στο Γουέμπλεϊ. Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε με δέκα παίκτες και απέτυχε να σταματήσει τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, ο οποίος αντέδρασε με αυτό που κυριαρχεί: το ποδόσφαιρο» ήταν το σχόλιο της Καταλανικής Sport, η οποία… απάντησε στον Ζοσέ Μουρίνιο πως το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο!

Mundo deportivo: «Με το ενάμισι πόδι στο Γουέμπλεϊ. Η Μπάρτσα βρίσκεται μια ανάσα από τον τελικό στο Λονδίνο χάρη σε δυο γκολ του Μέσι. Το ματς είχε ένταση, αλλά και δυο αποβολές, αυτές των Πέπε, Μουρίνιο»


Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...