ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Προβλήματα εν όψει Μάντσεστερ

Προβλήματα εν όψει Μάντσεστερ
Τρεις απουσίες της τελευταίας στιγμής θα έχει ο Άρης στην επαναληπτική αναμέτρηση με τη Σίτι στο Μάντσεστερ την ερχόμενη Πέμπτη για τους «32» του Europa League. Από την τελευταία πριν την αυριανή αναχώρηση για την Αγγλία προπόνηση των «κιτρίνων» αποχώρησαν οι Νέρι Καστίγιο, Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις και Θέμης Κουλουχέρης οι οποίοι δεν θα ενισχύσουν τους Θεσσαλονικείς στη ρεβάνς του 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός υπέστη σύνδρομο του πρόσθιου κνημιαίου και είναι αμφίβολος και για τον αγώνα πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή με τη Λάρισα. Ο Λιθουανός εξτρέμ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα είναι σίγουρα απών και από τον αγώνα της Κυριακής, ενώ ο Έλληνας αμυντικός που επιβεβαιώθηκε ότι υπέστη διάταση στους προσαγωγούς, αλλά θα είναι στην διάθεση του προπονητή την Κυριακή.

Εκτός μάχης για το ματς με τη Λάρισα είναι και ο Κριστιάν Πορτίγια, ο οποίος έχει διάταση στο δικέφαλο και ούτως ή άλλως δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της UEFA.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος επέλεξε 18 παίκτες για την αναμέτρηση με τους «πολίτες». Αυτοί είναι οι: Σηφάκης, Βελλίδης, Χουάνμα, Νέτο, Μίσελ, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Πρίττας, Φατί, Τόχα, Οριόλ, Μπομπαντίγια, Κόκε, Τσέζαρεκ, Σακάτα, Κασναφέρης, Μενδρινός.
Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...