ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

«Δεν θέλαμε αντίπαλο την Τσέλσι»

«Δεν θέλαμε αντίπαλο την Τσέλσι»
Ως την δυσκολότερο αντίπαλο για την ομάδα του, Κοπεγχάγη, χαρακτήρισε την Τσέλσι ο Δανός άσος Γέσπερ Γκρόνκιερ. Τι είπε για το δυνατό όπως το χαρακτήρισε ρόστερ της αγγλική ομάδα.Ο Δανός στράικερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ και είπε για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι:

«Ήξερα ότι η Τσέλσι ήταν ανάμεσα στις υποψήφιες αντιπάλους μας και τώρα που κληρωθήκαμε μαζί είναι κάτι εξαιρετικό για μένα να παίξω εναντίον της. Η Τσέλσι ήταν ίσως η μοναδική ομάδα που δεν θέλαμε ως αντίπαλο επειδή βασίζεται πολύ στο φυσικό παιχνίδι. Είναι φανερό ότι το ρόστερ τους είναι γεμάτο φανταστικούς ποδοσφαιριστές και έχουν παρόμοιο στυλ παιχνιδιού με το δικό μας. Συνεπώς θα είναι δύσκολο ματς, βασισμένο στη δύναμη, αλλά ευτυχώς για εμάς έχουμε τον πρώτο αγώνα στην έδρα μας. Στο γήπεδό μας, με τον κόσμο δίπλα μας, μπορούμε να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα».

Γνωρίζουμε ότι η Τσέλσι δεν βρίσκεται σε καλή φόρμα, ωστόσο παραμένει μια πού δυνατή ομάδα. Επίσης ξέρουμε ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θέλει πολύ να κατακτήσει η ομάδα του το Champions League και το γεγονός ότι κληρώθηκαν μαζί μας, τους δίνει το αίσθημα ότι έπεσαν με μια εύκολη αντίπαλο. Στην Κοπεγχάγη όμως θα δουν ότι δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα».
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...