ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Το κράτησε... ζωντανό ο Γκομίς!

Το κράτησε... ζωντανό ο Γκομίς!
Επτά λεπτά πριν το τέλος, η Ρεάλ κρατούσε τη νίκη επί της Λιόν αλλά το γκολ του Γκομίς έκανε το τελικό 1-1 και κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον για την ρεβάνς της Μαδρίτης! Σκόραρε εις βάρος της πρώην του ομάδας ο Μπενζεμά στην πρώτη του επαφή με την μπάλα!Ο φόβος του έβδομου σερί αποκλεισμού από την φάση των «16» φαίνεται ότι επηρέασε τους παίκτες της Ρεάλ που μπήκαν πολύ μουδιασμένα στο «Ζερλάν». Η Λιόν ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, έφτανε πιο συχνά στην αντίπαλη εστία και είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία, όταν στο 33' ο Γκομίς εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Κασίγιας σε σέντρα του Μπάστος αλλά το σουτ άπό το ύψος του πέναλτι βρήκε σε αντίπαλα σώματα και έφυγε κόρνερ.

Η Ρεάλ, που στο πρώτο μέρος είχε απειλήσει μόνο με δύο μακρινά σουτ του Ντι Μαρία και του Ρονάλντο που βρήκαν σε ετοιμότητα τον Λορίς, άφησε την μέτρια εικόνα του 45λετπου στα αποδυτήρια. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και με το καλημέρα είχαν δύο δοκάρια, σε φάουλ του Ρονάλντο και κεφαλιά του Ράμος. Στο 64' η Ρεάλ ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Ρονάλντο χωρίς όμως ο Σταρκ να δείξει κάτι, στην επόμενη φάση ο Μουρίνιο έβαλε τον Μπενζεμά στην θέση του Αντεμπαγιόρ και στην πρώτη του επαφή ο Γάλλος «πάγωσε» το Ζερλάν! Μετά από ωραία προσπάθεια των Οζίλ και Ρονάλντο, ο φορ της Ρεάλ πλάσαρε την ώρα που έχανε την ισορροπία του και άνοιξε το σκορ για τους Μαδριλένους, χωρίς όμως να πανηγυρίσει το γκολ εις βάρος της πρώην του ομάδας.

Και ενώ όλα έδειχναν πως η Ρεάλ θα κατάφερνε να κερδίσει για πρώτη φορά την Λιόν και να πάρει μεγάλο προβάδισμα για να ξορκίσει την κατάρα των έξι σερί αποκλεισμών, ο Γκομίς (από κανονική θέση) με σουτ έπειτα από κεφαλιά του Κρις έφερε το ματς στα ίσια στο 83'! Η Λιόν προσπάθησε και για την μεγάλη ανατροπή όμως το 1-1 παρέμεινε, με την Ρεάλ να έχει μεν το πρώτο χέρι αλλά τους Γάλλους να παραμένουν στο κόλπο. Άλλωστε, στο «Μπερναμπέου» δεν έχουν χάσει ποτέ και έτσι τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο στην ρεβάνς της Μαδρίτης.

Λιόν-Ρεάλ 1-1 (83' Γκομίς - 65' Μπενζεμά)

Οι συνθέσεις:
Λιόν: Λορίς, Κρις, Λοβρέν, Κάλστρομ (77' Πιάνιτς), Μπάστος (69' Μπριάντ), Ρεβεγιέρ, Γκομίς, Ντελγάδο (69' Πιέντ), Σισοκό, Τουλαλάν, Γκουρκίφ
Ρεάλ: Κασίγιας, Καρβάλιο, Πέπε, Ράμος, Αρμπελόα, Κεντίρα (68' Λας Ντιαρά), Αλόνσο, Ντι Μαρία, Οζίλ (75' Μαρσέλο), Αντεμπαγιόρ (64' Μπενζεμά) , Ρονάλντο
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...