ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Νεοϋορκέζος ο Καρμέλο

 Στους Νιου Γιορκ Νικς θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Καρμέλο Αντονι. Στη συμφωνία ανταλλαγής εμπλέκονται συνολικά τρεις ομάδες. Το Ντένβερ εκτός του Καρμέλο έδωσε στους Νικς τους  Τσόνσεϊ Μπίλαπς, Σέλντεν Ουίλιαμς, Ρενάλντο Μπάλκμαν και Άντονι Κάρτερ και πήρε ως αντάλλαγμα τους Ντανίλο Γκαλινάρι, Ρέιμοντ Φέλτον, Γουίλσον Τσάντλερ, τον Τιμοφέι Μοζγκόφ, μία επιλογή πρώτου γύρου στα ντραφτ του 2014, δύο μελλοντικές επιλογές δευτέρου γύρου στα ντραφτ  καθώς και 3 εκατ. δολάρια.

Οι Νικς παραχώρησαν επίσης  τον Άντονι Ράντολφ και τον Έντι Κάρι (του οποίου το συμβόλαιο λήγει) στους Τίμπεργουλβς παίρνοντας από την ομάδα της Μινεσότα ως αντάλλαγμα τον Κόρεϊ Μπρούερ. Ο  Άντονι αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2014 έναντι 65 εκατ. δολαρίων. Όλα δείχνουν πως θα κάνει ντεμπούτο τα ξημερώματα Πέμπτης κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς στο «Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν».

«Ο Μέλο είναι ενθουσιασμένος και ανυπομονεί να αγωνιστεί με τους Νικς. Χαίρομαι πολύ για αυτόν. Ευχαριστούμε πολύ τους Νάγκετς για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τη βοήθειά τους στην πραγματοποίηση της ανταλλαγής», δήλωσε ο μάνατζερ του Άντονι, Λίον Ρόουζ. Ο 26χρονος άσος, Νο 3 στα ντραφτ του 2003 έχει φέτος 25,2 πόντους, 7,6 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ κατά μέσο όρο.
Πηγή Novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...