ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

«Ομάδα με πνεύμα νικητή ο Ολυμπιακός» *BINTEO*

«Ομάδα με πνεύμα νικητή ο Ολυμπιακός»Ευτυχής για τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό και αποφασισμένος να δικαιώσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την επιλογή του δήλωσε ο Ιβάν Μαρκάνο κατά την άφιξή του στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης.

«Είχα πολλές προτάσεις από ομάδες της Ισπανίας, αλλά προτίμησα τον Ολυμπιακό γιατί έχει πνεύμα νικητή, αγωνίζεται στο Champions League και γνωρίζω τον προπονητή του. Για μένα η παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε έπαιξε σημαντικό ρόλο, μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε πως με θέλει στην ομάδα», δήλωσε ο 24χρονος άσος και πρόσθεσε: «Μου έχουν πει ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πολύ ζεστός και δημιουργεί πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Ελπίζω να τους ευχαριστήσω».



Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αριστερός μπακ, δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του. «Μου έχουν πει πως είναι πολύ καλά εδώ. Αρχικά έρχομαι δανεικός για ένα χρόνο και μετά θα δούμε. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες του συμβολαίου. Να δούμε πρώτα τι θα γίνει την επόμενη σεζόν», τόνισε.

Το τυπικό σκέλος της μετακίνησης θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, αφού υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Πληροφορίες, που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν πως στη συμφωνία με τον Ιβάν Μαρκάνο δεν έχει οριστεί οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του από τη Βιγιαρεάλ. Αυτό σημαίνει πως αν ο Ολυμπιακός θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό του μετά το τέλος της επόμενης περιόδου, θα πρέπει να διαπραγματευτεί από μηδενική βάση με την ισπανική ομάδα.
Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...