ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ζήτησε συγγνώμη!

Ζήτησε συγγνώμη!
Σε μια προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνεδρίαση της Λίγκας ζήτησε συγγνώμη, όμως ήταν… πολύ αργά για τον Παναθηναϊκό! Τα… χώνουν Μπέος και Ξάνθη.Τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στη σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας και στην πρόταση μομφής του Παναθηναϊκού εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η απόφαση έπεσε στο κενό, με αρκετούς προέδρους ομάδων να εμφανίζονται ενωτικοί μετά και την συγγνώμη που ζήτησε ο πρόεδρος της Λίγκας. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε ενωτικός τονίζοντας: «Μετά από επτά μήνες προεδρίας στον Ολυμπιακό μου βγήκε το οπαδικό συναίσθημα και είπα αυτά που είπα».

Η συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας διεξήχθη σε ήρεμο κλίμα, οι τόνοι δεν ανέβηκαν σε καμία περίπτωση και οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως κάποιοι εκπρόσωποι ομάδων ζήτησαν από τον Δημήτρη Γόντικα να αποσύρει την πρόταση μομφής. Ωστόσο, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε πως η στάση της ομάδας του προέρχεται από την απόφαση του Δ.Σ. και δεν έχει εξουσία να αλλάξει την απόφαση, επίσης στάθηκε και στο… χρόνο που ήρθε αυτή η «συγγνώμη» τονίζοντας πως είναι αργά για μεταμέλεια…

Αντιδράσεις Μπέου και Ξάνθης!

Οι τόνοι δεν σηκώθηκαν, αλλά το… κράξιμο ήρθε μέσω ανακοινώσεων και δηλώσεων. Η Ξάνθη σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο πως τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι έφεραν το ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω, ενώ ο Αχιλλέας Μπέος πήγε… μπροστά προτείνοντας πρωτάθλημα χωρίς τη συμμετοχή του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. «Τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου είναι κυρίως από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Προτείνω να κάνουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς αυτές τις δύο ομάδες. Να δούμε ποιος έχει ανάγκη ποιόν. Ακόμα και οι νόμοι γίνονται με δικές τους εντολές. Να το χαίρονται το πρωτάθλημά τους. Ακόμα κανένας κύριος Μπιτσαξής δεν χρειάζεται να μας πει αν το πρωτάθλημα θα το κάνουμε εμείς ή θα το διοργανώνει η ΕΠΟ».

Οι ακρίτες από την πλευρά τους τόνισαν πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πρέπει να έχει μόνο καλές προθέσεις για το μέλλον του ποδοσφαίρου.
«Τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και αυτοί που πρωταγωνίστησαν σε αυτά, έφεραν το ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω.
Πριν λίγο καιρό το ποδόσφαιρο είχε πάει πολλά χρόνια πίσω, όταν οπαδοί κυνήγησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο παίκτες της ομάδας τους.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει καλές και μόνο καλές προθέσεις για το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν δικαιούται να έχει παρά μόνο καλές προθέσεις, γιατί εάν δεν έχει καταλάβει μέχρι τώρα, ήρθε η στιγμή να το καταλάβει και αυτός, όπως και ο εκάστοτε Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ότι εκτός των άλλων, οι ως άνω παράγοντες επιτελούν πρωτίστως κοινωνικό έργο και είναι υπεύθυνοι έμμεσα ή άμεσα απέναντι στην κοινωνία και στα παιδιά που μεγαλώνουμε όλοι μας».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...