ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

«Ζει» και... βασιλεύει ο Μαρινάκης!

«Ζει» και... βασιλεύει ο Μαρινάκης!
Απορρίφθηκε η πρόταση μομφής του Παναθηναϊκού κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη με 8 ψήφους κατά και τρεις υπέρ! Αμέσως αποχώρησε ο Γόντικας. «Είμαστε ενωμένοι. Περιμένουμε τον Παναθηναϊκό στο επόμενο Δ.Σ» τόνισε ο πρόεδρος της Λίγκας!

Νικητής αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην κόντρα του με τον Παναθηναϊκό καθώς δεν πέρασε η πρόταση μομφής των «πρασίνων» με 8 ψήφους κατά και 3 μόνο υπέρ. Υπέρ της πρότασης ψήφισαν μόνο ο Παναθηναϊκός, ο Αρης και η ΑΕΚ, λευκό έριξαν Αστέρας Τρίπολης, Καβάλα, Ξάνθη, ΠΑΟΚ και Λάρισα και το μέρος του Μαρινάκη πήραν Ολυμπιακός, Κέρκυρα, Εργοτέλης, Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου, Ηρακλής, Ατρόμητος, Πανιώνιος!

Αμέσως μετά αποχώρησε ο Προεδρεύων Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γόντικας, λέγοντας ότι «δεν μπορεί να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.»

Λόγω του συλλαλητηρίου που ετοίμασαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού οι άνθρωποι της Σούπερ Λιγκ, αλλά και η Ελληνική Αστυνομία αποφάσισαν το Δ.Σ. να αλλάξει μέρος και μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο Sofitel στα Σπάτα. Το «παρών» έδωσαν περίπου 50 φίλαθλοι του τριφυλλιού. Λίγο πριν τις 16:00 ο κόσμος των πρασίνων αποχώρησε ως κίνηση καλής θέλησης.

«Αποχωρούμε από τη συνεδρίαση. Η πρόταση μομφής δεν έγινε αποδεκτή και εμείς δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε ένα συμβούλιο στο οποίο προεδρεύει ο Βαγγέλης Μαρινάκης», ήταν τα πρώτα λόγια του προεδρεύοντος αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος πρόσθεσε: «Εδώ κοντέψαμε να βγούμε και κατηγορούμενοι».

«Προχωράμε ενωμένοι»

Ηρεμία και… Παναθηναϊκό ζήτησε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας , Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως η Λίγκα προχωρά ενωμένη.

«Χρειαζόμαστε ηρεμία. Κάναμε μία επικοδομητική συζήτηση. Αυτό που έχει σημασία είναι να συνεχίσουμε ήρεμα, να πάρουμε σωστές αποφάσεις και να λύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Ελπίζω στο επόμενο ΔΣ να είναι κι ο Παναθηναϊκός. Η Λίγκα είναι ενωμένη και προχωράμε όλοι μαζί. Λέω άλλη μία φορά, εγώ προσωπικά, στο επόμενο ΔΣ θα ήθελα να συμμετέχει κι ο Παναθηναϊκός» τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αδαμίδης: «Ποδόσφαιρο σε κρίση»

Κατά την αποχώρηση του από το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας ο Σταύρος Αδαμίδης έκανε λόγο για ποδόσφαιρο υπό κρίση, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ τόνισε τα ακόλουθα: «Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα τελεί υπό κρίση. Ψηφίσαμε υπέρ της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός κατά του πρόεδρου της Σούπερ Λιγκ, Βαγγέλη Μαρινάκη. Το είχαμε δεσμευτεί ότι θα το κάνουμε αν συνεχιζόταν η ίδια συμπεριφορά και συνεχίστηκε. Εμείς ζητήσαμε από την πολιτεία και τη διακοπή του πρωταθλήματος. Δεν ξέρουμε αν υπάρχει διάθεση αλλαγής από πλευράς πολιτείας. Πρέπει να γίνουν ριζοσπαστικές αλλαγές».

Οι αποφάσεις της Σούπερ Λίγκας

Κατά την συνεδρίαση του τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Η πρόταση μομφής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά του προέδρου της Σούπερ Λίγκας δεν έγινε δεκτή.

2. Οι εισηγήσεις προς την ΕΠΟ για την εφαρμογή του προγράμματος αδειοδότησης UEFA θα κινούνται στους ακόλουθους άξονες:

A) Εξομοίωση κριτηρίων συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ΟΠΑΠ και τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις

B) Οι ομάδες που δε θα λάβουν πιστοποιητικό, θα καταλαμβάνουν τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Γ) Καθορισμός ακριβούς χρονοδιαγράμματος για την επικύρωση της βαθμολογίας κανονικής περιόδου

Δ) Διευκρίνιση για την αρμοδιότητα του CAS, επί του άρθρου 20 του ΚΑΠ (εκκρεμοδικία επί της επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα).

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...