ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Χάνει Τσέλσι ο Ρίο

Πονοκέφαλο προκάλεσαν τα νέα του ιατρικού επιτελείου στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για την πορεία αποθεραπείας των τραυματισμένων «κόκκινων διαβόλων». Χωρίς Φέρντιναντ και Έβανς η Γιουνάιτεντ με Γουίγκαν και Τσέλσι. Κοντά στην επιστροφή Όουεν και Γκιγκς. Αργούν ακόμη Παρκ, Άντερσον, Βαλέντσια. 
Χάνει Τσέλσι ο Ρίο!


Ο Ρίο Φέρντιναντ ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη γάμπα που αποκόμισε στο ζέσταμα πριν την αναμέτρηση με τη Γουλβς. Δεν θα προλάβει ούτε τον αγώνα με τη Γουίγκαν, ούτε αυτόν με την Τσέλσι, όμως πιθανότατα θα τεθεί στη διάθεση του Σκωτσέζου τεχνικού για το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ. 

Ο Τζόνι Έβανς θα επιστρέψει και αυτός για τον αγώνα με τη Λίβερπουλ με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο να τον θέτει εκτός αγωνιστικών πλάνων για τα δύο επόμενα παιχνίδια της Γιουνάιτεντ. 

Οι Μάικλ Όουεν και Ράιαν Γκιγκς ξεκίνησαν πρόγραμμα προπόνησης σε έντονους ρυθμούς και πιθανότατα θα είναι έστω και την τελευταία στιγμή έτοιμοι για την αναμέτρηση κόντρα στη Γουίγκαν. 
Οι Άντερσον, Παρκ Γι-Σουνγκ και Αντόνιο Βαλέντσια χρειάζονται άλλες 2-3 εβδομάδες, ώστε να είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν σε επίσημο αγώνα. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...