ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Οτσόα, Ντεγκρά ή Kωνσταντόπουλος


Ο Πάρντο έχει προβληματίσει με τις εμφανίσεις του το τελευταία διάστημα και ειδικά η παρουσία του στο ντέρμπι ήταν κακή, καθώς είχε ευθύνη και στα δύο γκολ που δέχτηκαν οι ερυθρόλευκοι. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη στο μεταγραφικό του στόχαστρο περιπτώσεις γκολκίπερ, με τρεις από αυτές να ξεχωρίζουν. Ας μην ξεχνάμε, επίσης, πως στο τέλος της σεζόν θα βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Οι Γκιγιέρμο Οτσόα και Ματίας Ντεγκρά είναι πολύ ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Ο πρώτος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Κλαμπ Αμέρικα και έχουν υπάρξει κάποιες συζητήσεις με τους ερυθρόλευκους. Με τον Ματίας Ντεγκρά οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει προφορικά, εφόσον το συμβόλαιο του με τον Αστέρα Τρίπολης λήγει και έχει δικαίωμα ο ποδοσφαιριστής να διαπραγματευτεί από πριν τη μεταγραφή του. Επίσης ο Κωνσταντόπουλος της Κέρκυρας έχει αφήσει καλές εντυπώσεις από τις εμφανίσεις του με τους "Φαίακες" και δεν αποκλείεται οι ερυθρόλευκοι να κάνουν κίνηση για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

1) Γκιγέρμο Οτσόα

Ο Φρανσίσκο Γκιγέρμο Οτσόα Μαγκάνια, όπως είναι το πλήρες όνομα του είναι Μεξικάνος και αγωνίζεται στην Κλαμπ Αμέρικα από το 2004. Έχει ύψος 1,83μ. και έχει πραγματοποιήσει εκπληκτικές εμφανίσεις τόσο με την ομάδα του όσο και με την εθνική Μεξικού. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, παρόλα αυτά έχει φορέσει τη φανέλα του Μεξικού 41 φορές. Με την ομάδα του  έχει αγωνιστεί ως βασικός 226 φορές. Είναι σε καλή ηλικία (25 ετών, 13/7/1985) και η απόκτηση του θα ήταν ιδανική για τη θέση που "πονάει" ο Ολυμπιακός.

2) Ματίας Ντεγκρά

Η απόκτηση του 27χρονου (18/6/1983) Ντεγκρά είναι σχεδόν σίγουρη, δεδομένης της προφορικής συμφωνίας που έχει με τους ερυθρόλευκους. Είναι Αργεντινός στην καταγωγή και βλέπει τον κόσμο από τα 1,91μ. Στη χώρα μας ήρθε το 2008 για λογαριασμό της Βέροιας με την οποία έπαιξε 11 φορές. Μετά από ένα χρόνο ( 2009) πήγε στην Τρίπολη για να αγωνιστεί με τον Αστέρα, όπου και τον μάθαμε. Μέχρι στιγμής έχει παίξει με την ομάδα της Τρίπολης 34 φορές και πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις κρατώντας πολλές φορές μόνος του τον Αστέρα. Το 2007 φόρεσε και τη φανέλα τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης έχοντας μόλις 1 συμμετοχή. Το χαρακτηριστικό του στοιχείο είναι τα πολύ καλά ρεφλέξ του.

3) Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

Πολλοί θα πείτε ότι είναι μεγάλος σε ηλικία (32 ετών, 29/11/1978). Είναι όμως τερματοφύλακας, είναι Έλληνας και έχει 5 χρόνια ακόμα να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Μην ξεχνάμε και τον Νικοπολίδη,που μέχρι πέρσι σε ηλικία 39 χρονών αγωνιζόταν. Ο "Βig Dimi", όπως είναι το παρατσούκλι που το κόλλησαν από τις ενμφανίσεις του στην Αγγλία με την Χάρτλπουλ Γιουνάιτεντ, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Αμπελόκηπους, Καλαμάτα και Αιγάλεω έχοντας λίγες παραστάσεις. Το 2002 πήγε στην πορτογαλική Σπόρτινγκ Φαρένσε χωρίς να κάνει σεφτέ και το 2003 πήγε στην Χάρτλπουλ. Φανέλα βασικού όμως πήρε ένα χρόνο αργότερα και από τότε δεν την έβγαλε παρά μόνο λίγες φορές. Συνολικά είχε σε 4 χρόνια 121 συμμετοχές. Οι καλές του εμφανίσεις του έδωσαν τη μεταγραφή για μεγαλύτερη κατηγορία από αυτή που έπαιζε(Λιγκ 1). Το 2007 αγωνίστηκε με την Κόβεντρι στην Τσάμπιονσιπ έχοντας 21 συμμετοχές. Την επόμενη σεζόν δεν αγωνίστηκε καθόλου και πήγε δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αγωνιστεί εξαιτίας ενός τραυματισμού. Από το 2008 μέχρι το 2010 αγωνίστηκε σε Σουόνσι, Κόβεντρι και Κάρντιφ, έχοντας λίγες συμμετοχές. Αποφάσισε να γυρίσει φέτος στη Ελλάδα για την Κέρκυρα. Στους "Φαίακες" είναι αναντικατάστατο στέλεχος και  αρέσει πολύ στους ερυθρόλευκους. Επίσης ο "Βig Dimi" έχει αγωνιστεί με την Εθνική Ελπίδων 9 φορές και κατέχει στην Αγγλία ένα ρεκόρ. Αυτό είναι ότι είχε καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του για 25 συνεχόμενα παιχνίδια και  Tο περιοδικό "FourFourTwo" τον συμπεριέλαβε στους 50 καλύτερους ποδοσφαιριστές της χρονιάς των τριών μικρών κατηγοριών της Αγγλίας.

Πάντως, όσον αφορά την απόκτηση κάποιου τερματοφύλακα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα λάβουν σοβαρά υπόψιν τους τη γνώμη του Αντώνη Νικοπολίδη.
Πηγή red planet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...