ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Το δείπνο και το… κυνήγι των επενδυτών


Το δείπνο και το… κυνήγι των επενδυτώνΤο δείπνο Χιμένεθ, Παππά και διοικούντων και όσα ειπώθηκαν εκεί είναι το θέμα που κυριαρχεί στο σημερινό «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου. Από εκεί και πέρα υπάρχουν αναφορές για την προσπάθεια που γίνεται να βρεθούν επενδυτές ενώ δεν λείπουν και οι 
αναφορές στα μεταγραφικά.

SPORTDAY
«Πάμε μαζί» γράφει η εφημερίδα που αναφέρεται στον δείπνο που είχαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Τονίζεται πως Χιμένεθ και διοίκηση έδειξαν διάθεση να συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά με τον Ισπανό τεχνικό να υπόσχεται ότι θα δουλέψει σκληρά και να τονίζει πως δεν θέλει παιχταράδες αλλά σωστό προγραμματισμό και πλάνο. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα κάνει αναφορά στην νέα πρόταση στον Ίσμαελ Μπλάνκο που ακόμα δεν έχει γίνει από την ΑΕΚ. «Κόλλησε το e-mail» και τονίζεται: «Μια εβδομάδα μετά τη δέσμυεση του Αδαμίδη στον Μπλάνκο για υποβολή πρότασης, η ΑΕΚ σφυρίζει αδιάφορα. Στα μέσα Μαρτίου φτάνει ο μάνατζερ του «Ζορό» για να προχωρήσει σε συμφωνία με άλλη ομάδα». Τέλος η εφημερίδα αναφέρεται και στο τρελό σενάριο που εμφανίστηκε στον ισπανικό Τύπο για τον Κανουτέ και μιλάει για... ανέκδοτο.

GOAL NEWS
«Θα είμαι και του χρόνου» γράφει η εφημερίδα που αναφέρει: «Ο Πέτρος Παππάς δήλωσε παρών και στήριξε τον Χιμένεθ δεσμευόμενος πως θα κλείσει παίκτες για το καλοκαίρι. Ιδιαίτερα ευχαριστημένος ο Ισπανός απ' όσα άκουσε». Από εκεί και πέρα το «Goal» μιλάει για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Κέρκυρα. Μάλιστα η εφημερίδα τονίζει πως το ενδιαφέρον για τον «Dimis» επιβεβαιώθηκε και από «κιτρινόμαυρες» πηγές. Από εκεί και πέρα η Ένωση είναι ανοιχτή σε καλές προτάσεις για τον Σεμπάστιαν Σάχα. Γίνεται επίσης αναφορά στη στασιμότητα στο θέμα του Μπλάνκο και το σενάριο που κυκλοφόρησε για τον Φρεντερίκ Κανουτέ.

ΕΞΕΔΡΑ
«Ψάχνουν για επενδυτές» γράφει η «Εξέδρα» και αναφέρει: «Παπάς και διοίκηση χτυπούν πόρτες επωνύμων ΑΕΚτσήηδων για να βρουν συμπαίκτες ώστε να αποφύγουν την επιβολή σκληρής λιτότητας στην ΑΕΚ». Για το δείπνο τονίζει: «Χωρίς δεσμεύσεις: Χιμένεθ και Παππάς στη συνάντηση τους για το τι θα κάνουν το καλοκαίρι. Πολύ σημαντικό το Τσάμπιονς Λιγκ, το μήνυμα του μεγαλομετόχου στον Ισπανό». Μάλιστα στις εσωτερικές σελίδες μιλάει για «παράταση αβεβαιότητας» καθώς στη συνάντηση δεν προέκυψε κάτι οριστικό. Από εκεί και πέρα υπάρχει αναφορά και στον Ίσμαελ Μπλάνκο που... ακόμα περιμένει καθώς ακόμα δεν του έχει κατατεθεί νέα πρόταση από την ΑΕΚ.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Πρώτο θέμα η «τιμωρία» στον Ολυμπιακό με τον κεντρικό τίτλο να είναι: «Δεν υπάρχει κράτος». «Αηδία νιώθει όλη η Ελλάδα. Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με την ίδια ποινή χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. «Εντολή»: Χτυπάτε τους παίκτες ελεύθερα. Θα φάτε 1 αγωνιστική και θα πάρετε πρωτάθλημα» γράφει η «Ώρα» και συνεχίζει: «Με ποινή-ντροπή ωθούν τον κόσμο στη βία. Με τους οπαδούς του θα παίξει ο «διορισμένος» κόντρα στην ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα και εδώ υπάρχει αναφορά στον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο. «Ο πορτιέρο της Κέρκυρας είναι στο στόχαστρο της Ένωσης και η περίπτωση του θα εξεταστεί πολύ ζεστά για το προσεχές καλοκαίρι». Υπάρχει «χτύπημα» για το σενάριο για τον Κανουτέ ενώ αναφορικά με το δείπνο των ανθρώπων της ΑΕΚ η εφημερίδα αναφέρει: «Βγαίνει μπροστά ο Παππάς. Πλήρης στήριξη σε Μανόλο. Ο επιχειρηματίας θα στηρίξει οικονομικά την ομάδα και θα προσπαθήσει να προσελκύσει 1-2 νέους επιχειρηματίες».

SCORE LIVE
«Μια γροθιά για Κύπελλο και 2η θέση» είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδα που μιλάει για στήριξη στον Χιμένεθ και σαφές μήνυμα του Πέτρου Παππά. «Ο Ισπανός συνεχίζει ανεπηρέαστος και πιο σίγουρος μετά από όσα άκουσε από τον μεγαλομέτοχο, με την επίτευξη των δύο στόχων να αποτελεί το κλειδί για απαντήσεις σχετικά με το μέλλον» γράφει το «Score». Από εκεί και πέρα η εφημερίδα τονίζει πως η ΑΕΚ ζήτησε από μάνατζερ να της βρει δεξί μπακ επιπέδου για το καλοκαίρι. Μάλιστα μιλάει για «ελληνική καλή ευκαιρία» στη συγκεκριμένη θέση που εξετάζει η ΑΕΚ χωρίς να αποκαλύπτεται το όνομα. Τέλος για την «τιμωρία» του Ολυμπιακού η εφημερίδα τονίζει πως είναι για γέλια.

Πηγή aek365

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...