ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

«Αστεία η ποινή!»

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε τον φάκελο με όλα τα έκτροπα του Καραϊσκάκη στην ΕΠΟ και μετά ο Δημήτρης Γόντικας χαρακτήρισε αστεία την ποινή του Ολυμπιακού. Οι «πράσινοι» έστειλαν αντίστοιχους φακέλους σε ΟΥΕΦΑ, ΦΙΦΑ και Σούπερ Λίγκα.
«Αστεία η ποινή!»
Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή και κατέθεσε τον πλήρη φάκελο με το οπτικοακουστικό υλικό των επεισοδίων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αφού παρέμεινε για λίγη ώρα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία, βγαίνοντας τόνισε: «Συναντηθήκαμε με τον κύριο Πιλάβιο και του δώσαμε αντίγραφο του φακέλου που έχουμε στείλει σε ΟΥΕΦΑ, ΦΙΦΑ και Σούπερ Λίγκα. Συζητήσαμε και για άλλα θέματα του ντέρμπι, αλλά και κατά πόσο είναι λογική η ποινή που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό. Είναι αστεία η ποινή, δεν εκφράζει το περί δικαίου αίσθημα και αυτό δημιουργεί πρόβλημα», είπε ο Γόντικας.

Απέφυγε να απαντήσει για το περιεχόμενο των φακέλων, λέγοντας «Σας παρακαλώ να περιμένετε 24 ώρες προκειμένου να εξετάσει ο κάθε θεσμικός φορέας το περιεχόμενο τους και μετά θα σας το ανακοινώσουμε».

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στην συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους οπαδούς. «Είναι προφανής η πίκρα που έχουν οι οπαδοί. Τους ζητήσαμε να ενισχύσουν την ομάδα στον αγώνα με τον Ατρόμητο το Σάββατο, με όλα τα ειρηνικά μέσα και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει πανστρατειά λόγω και του μικρού αντίτιμου του εισιτηρίου. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα γίνει τίποτα, γιατί είναι γνωστή η συνείδηση του παναθηναϊκού κόσμου».
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...