ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

«Κλoτσάει» τώρα ο Φορτούνης

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε τελικά με τον Αστέρα Τρίπολης, που φαινομενικά «κόλλαγε» τη μεταγραφή, και πλέον τα… «έχασε» με τον Κώστα Φορτούνη.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ολυμπιακός πρότεινε στον Αστέρα Τρίπολης ένα ποσό γύρω στα 200.000-300.000 ευρώ και του παραχωρεί τον Ντένις Επστάιν δανεικό για ένα χρόνο με το συμβόλαιό του πληρωμένο. Οι Αρκάδες αποδέχτηκαν την τελευταία «ερυθρόλευκη» πρόταση και άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή του Φορτούνη στον Ολυμπιακό.
Τελικά όμως οι Πειραιώτες κανόνιζαν χωρίς τον… μάνατζερ, αφού σε συνεργασία με τον νεαρό ποδοσφαιριστή εξακολουθεί να ζητάει ετήσιο συμβόλαιο ύψους 100.000-200.000 ευρώ. Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν το ποσό αυτό στον 18χρονο Φορτούνη, γιατί πιστεύουν πως είναι πολλά τα χρήματα αυτά για ένα νεαρό παίκτη που έχει ελάχιστες εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο, ενώ παράλληλα του έχουν ήδη μεταφέρει πως αν δείξει την αξία και το ταλέντο του στον Ολυμπιακό, δεν πρόκειται να τον «ξεχάσουν».
Ο νεαρός από την πλευρά του δείχνει να επιμένει και στο Λιμάνι τονίζουν δεν έχουν σκοπό… να τον παρακαλέσουν, ενώ σε περίπτωση που αλλάξει (σχετικά σύντομα) άποψη θα επανέλθουν.
Τέλος, τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί φημολογία για ιταλική ομάδα η οποία δείχνει να έχει ρίξει τα «δίχτυα» της στον μέσο του Αστέρα, και ίσως αυτό να είναι το πρόβλημα, αλλά από την άλλη δεν αποκλείεται να πρόκειται για ακόμη ένα παιχνίδι των μάνατζερ. Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός δεν είναι από τους συλλόγους που συνηθίζουν να συμμετέχουν σε πλειστηριασμούς…
 Πηγή gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...