ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωσε Βίλας-Μπόας η Τσέλσι

Ανακοίνωσε Βίλας-Μπόας η Τσέλσι
Την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας από τον Αντρέ Βίλας-Μπόας ανακοίνωσε κι επίσημα η Τσέλσι, μέσω της ιστοσελίδας της. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, επιστρέφοντας με αυτόν τον τρόπο στους Λονδρέζους, όπου είχε εργαστεί και κατά το παρελθόν ως μέλος του τεχνικού τιμ του Ζοσέ Μουρίνιο. 

H Πόρτο αποκόμισε το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ από τη μετακίνηση του μέχρι πρότινος τεχνικού της. 

Η ανακοίνωση της Τσέλσι: 

«Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Τσέλσι με ευχαρίστηση ανακοινώνει ότι ο Αντρέ Βίλας-Μπόας θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και θα ξεκινήσει να εργάζεται άμεσα.

Ο Αντρέ ήταν ο καλύτερος υποψήφιος για τη θέση. Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς προπονητές στο ποδόσφαιρο σήμερα και έχει ήδη επιτύχει πολλά σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα. Οι φιλοδοξίες, η καθοδήγηση και η αποφασιστικότητά του ταιριάζουν με της Τσέλσι και είμαστε πεπεισμένοι ότι υπό τις οδηγίες του, η ομάδα θα φτάσει σε σπουδαιότερα αποτελέσματα στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις

Ο Αντρέ θα φέρει την προπονητική του εμπειρία πίσω στην ομάδα που του είναι ήδη οικεία, έχοντας εργαστεί σε αυτή για τρία χρόνια. Πάντα η Τσέλσι τον είχε σε υψηλή εκτίμηση και όλοι εδώ ανυπομονούν να τον καλωσορίσουν πίσω και να εργαστούν μαζί του
». 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...