ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

«Πειθαρχία πάνω από όλα»!


Οι οπαδοί της ΑΕΚ πήγαν στους Θρακομακεδόνες, ο Σταύρος Αδαμίδης χαρακτήρισε τον Μανόλο Χιμένεθ «άρχοντα των αποδυτηρίων» και ο Ισπανός έστειλε μήνυμα στους παίκτες για τη συμπεριφορά τους!
Μετά την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες, ο Χιμένεθ προχώρησε στην πρώτη του ομιλία ως προπονητής της ΑΕΚ και φρόντισε να τους κάνει σαφή κάποια πράγματα, ώστε να μην υπάρξουν... παρεξηγήσεις στο μέλλον: «Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να σας στηρίξουμε και θα πρέπει κι εσείς να βοηθήσετε και να στηρίξετε εμάς, ώστε πάνω από όλα να βγει κερδισμένη η ομάδα. Θα καταλάβετε πολύ σύντομα στις προπονήσεις τι ακριβώς θέλουμε από εσάς. Θεωρώ ότι έχω να κάνω με σωστούς επαγγελματίες και γι' αυτό περιμένω ότι όλα θα πάνε καλά. Θα δουλεύουμε με συγκεκριμένους κανόνες, οι οποίοι θα είναι σεβαστοί από όλους. Σε θέματα πειθαρχίας δεν θα κάνω καμία υποχώρηση και αυτό θα πρέπει να το ξέρετε όλοι. Θα σας βοηθήσουμε και περιμένουμε να μας βοηθήσετε κι εσείς», ήταν τα λόγια του Ισπανού!

Προωθούνται τέσσερις!
Ο Χιμένεθ φημίζεται για τη διάθεση που δείχνει να δουλεύει με πιτσιρικάδες και μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης της ομάδας υπό τις οδηγίες του, με το οικογενειακό διπλό, έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία τεσσάρων παικτών της ομάδας Νέων και έδωσε εντολή να είναι και στην προπόνηση της πρώτης ομάδας τη Δευτέρα. Ο λόγος για τους Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι (18 ετών, επιθετικός), Γιώργος Νικόλτσης (18 ετών, επιθετικός), Βίκτωρ Πλάτζος (18 ετών, δεξί μπακ) και Χάρης Στέργιος (17 ετών, αμυντικό χαφ).

Κόσμος στο βουνό!
Το φιλικό της πρώτης ομάδας με τους Νέους έγινε κατόπιν απόφασης του Ισπανού προπονητή, ώστε να δει από κοντά για πρώτη φορά σε δράση την ομάδα, έστω και χωρίς τους διεθνείς. Το ματς ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί με κλειστές τις πόρτες των εγκαταστάσεων, αλλά περίπου 50 οπαδοί της «Ένωσης» ανέβηκαν στους Θρακομακεδόνες για να αποθεώσουν ξανά τον Χιμένεθ και τελικά η διοίκηση έδωσε εντολή να μπουν και να δουν το πρώτο 10λεπτο από την κερκίδα!

Πρώτη γνωριμία και παρουσίαση Αδαμίδη
Πριν από την έναρξη, ο Χιμένεθ είχε την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες της ΑΕΚ, όπως και οι τρεις βοηθοί του, που χαιρέτισαν με χειραψία τον κάθε παίκτη. Στους Θρακομακεδόνες ασφαλώς βρίσκεται και ο Αδαμίδης (όπως και οι Γκρέταρσον, Δημητριάδης, Καπετανάκης, Καψής και Κασνακίδης), με τον πρόεδρο της ΑΕΚ να παρουσιάζει τον Ισπανό προπονητή στους παίκτες λέγοντας ότι «η ΑΕΚ σήμερα γυρίζει σελίδα και ο κ. Χιμένεθ θα είναι ο απόλυτος άρχοντας των αποδυτηρίων. Αυτός θα αποφασίζει αποκλειστικά για τα αγωνιστικά. Θα σας μάθει πολλά και θα πρέπει να τον βοηθήσετε κι εσείς με την πειθαρχία και τη διάθεσή σας. Η διοίκηση σας στηρίζει».

Το πρώτο διπλό
Σε ό,τι αφορά το οικογενειακό διπλό, με τις ομάδες να απαρτίζονται από παίκτες της πρώτης ομάδας αλλά και τους Νέους, οι Κίτρινοι ήταν οι Σάχα, Μανωλάς (Ντούμπερετ), Νταντόμο (Εγγλέζου), Νασούτι, Έντερ, Φροξυλιάς, Καράμπελας, Καλαμιώτης, Ιντζόγλου, Αμπντουραχμάνι, Φούντας και οι Μαύροι οι Αραμπατζής, Λαγός, Δέλλας (Ν.Αργυρίου), Γροντής, Πλάντζος, Νικόλτσης, Ματεντζίδης, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Μπλάνκο, Μπερνς.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-0 υπέρ των Κίτρινων με γκολ του Αμπντουραχμάνι.

Αποχώρηση «Πάτσα», ατομικό Σκόκο
Μετά την ομιλία του Χιμένεθ προς τους παίκτες, ο Χρήστος Πατσατζόγλου, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε, ενώ ο Σκόκο έκανε ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Πανταζή. Θεραπεία έκανε ο Νίκος Γεωργέας, ενώ ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ είχε άδεια και θα προπονηθεί ξανά τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...