ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Το μυαλο ολων στο ΟΑΚΑ..


Επιστρέφουν στις προπονήσεις σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Η προετοιμασία του «Δικεφάλου» ξεκινά με απουσίες των διεθνών ποδοσφαιριστών της ομάδας της Θεσσαλονίκης λόγω εθνικών ομάδων. Ο Παύλος Δερμιτζάκης περιμένει την επιστροφή των διεθνών, ενώ συνάμα προβληματίζεται για την κατάσταση αυτών και ακριβέστερα των τριών Αφρικανών (Ζουέλα, Μπουσαιντί και Ελ Ζαρ) της ομάδας.

Ο Ανίς Μπουσαιντί ταλαιπωρείται από τράβηγμα το οποίο είχε αποκομίσει από το παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και οι πιθανότητες να προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι… μηδαμινές.

Από εκεί και πέρα, ο Ελ Ζαρ αναμένεται να εξεταστεί από το ιατρικό τιμ της ομάδας για να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ενώ η μοναδική επιστροφή ποδοσφαιριστή στην άμυνα θα είναι αυτή του Πάμπλο Κοντρέρας που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής για την αποβολή του στο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...