ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

"Εξαιρετική προοπτική" ο Παναθηναϊκός


Με καλύτερο μάτι δεν θα μπορούσε να δει την προοπτική του Παναθηναϊκού ο Στάιν Σχάαρς. Ο Ολλανδός μέσος έχει πάρει πολύ ζεστά το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού και έχει ήδη φροντίσει να πάρει τις πρώτες πληροφορίες για το σύλλογο, καθώς και την Αθήνα, την πόλη όπου ίσως εγκατασταθεί. Φυσικά, ο 26χρονος χαφ γνωρίζει τον Παναθηναϊκό από τις αναμετρήσεις του με τον Άγιαξ και έχει επίγνωση του μεγέθους του και της σπουδαιότητας του.

Ωστόσο ενημερώνεται για την τωρινή κατάσταση του Παναθηναϊκού, τις εγκαταστάσεις και την έδρα του, τον νέο προπονητή Ζεσουάλδο Φερέιρα και το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, καθώς και για τις συνθήκες ζωής στη χώρα του. Συγχρόνως, μελετά το ποδοσφαιρικό πλάνο, όπως του το ανέλυσαν οι Κώστας Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας, αλλά και τη δική του θέση στο σχεδιασμό της ομάδας.

Συνομιλώντας με Ολλανδούς δημοσιογράφους για τον Παναθηναϊκό και την κρούση που του έκανε, ο Στάιν Σχάαρς τον χαρακτήρισε ως "εξαιρετική προοπτική" και πρόσθεσε ότι "θα την εξετάσω σοβαρά και θα αποφασίσω κατόπιν συννενόησης με την Άλκμααρ". Η πραγματικότητα είναι ότι ο 26χρονος χαφ θέλει πάρα πολύ να φύγει και ο Παναθηναϊκός του δίνει αυτή τη διέξοδο, ενώ ταυτόχρονα θα τον διατηρήσει ανταγωνιστικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...