ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Με Μέλμπεργκ και Ζαϊρί στην Καβάλα


Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι στην Καβάλα βρίσκονται οι Όλοφ Μέλμπεργκ και Ζαουάντ Ζαϊρί, ενώ ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός τους Κώστα Μήτρογλου και Γιάννη Ποτουρίδη για το ματς με τους «Αργοναύτες». Την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο την Καβάλα, ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή των Πειραιωτών τους Όλοφ Μέλμπεργκ και Ζαουάντ Ζαϊρί, ενώ άφησε εκτός τους Κώστα Μήτρογλου και Γιάννη Ποτουρίδη.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ζαϊρί, Πάντελιτς, Μιραλάς, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Νέμεθ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Παπαδόπουλος, Γιάννης Ποτουρίδης, Γιώργος Γκαλίτσιος, Άλμπερτ Ριέρα και Ραούλ Μπράβο, oι οποίοι θα προπονηθούν ατομικά την Κυριακή στου Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...