ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Προτάθηκε ο Τσιμποντά

Τον 31χρονο αμυντικό της Μπλάκμπερν Πασκάλ Τσιμποντά εξετάζουν στην ΑΕΚ, καθώς ο Γάλλος άσος μένει ελεύθερος από την αγγλική ομάδα τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Τσιμποντά
Η ομάδα της ΑΕΚ ψάχνει για λύσεις ποδοσφαιριστών στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που δεν θα στοιχίσουν πολλά χρήματα, όμως θα δώσουν ποιότητα στο ρόστερ. Ένας από τους παίκτες που απασχολούν την Ένωση είναι και ο Πασκάλ Τσιμποντά.
Ο 31χρονος άσος (τον Φεβρουάριο κλείνει τα 32) έχει το καλό πως μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Δηλαδή είτε σαν κεντρικός αμυντικός, είτε στα άκρα. Είναι αρκετά γρήγορος ποδοσφαιριστής και δυνατός, όμως δεν φημίζεται για την τεχνική του κατάρτιση.

Το καλοκαίρι του 2009 η Μπλάκμπερν τον αγόρασε από την Τότεναμ με το ποσό των 3 εκ. ευρώ, όμως ο Γάλλος άσος δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει παρότι έπαιξε 30 παιχνίδια. Το ίδιο συμβαίνει και φέτος, με αποτέλεσμα τα "ρόδα" να του προτείνουν να φύγει από τον Γενάρη με ελεύθερη μεταγραφή.

Κάπου εκεί σύμφωνα με την "ΏΡΑ των σπορ" μπαίνει σφήνα η ΑΕΚ, στην οποία έχει προταθεί ο Τσιμποντά και η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά από τους ανθρώπους της ομάδας, αφού διαθέτει στοιχεία που λείπουν από το υπάρχον ρόστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...